Badges: Brezglutenski recepti

LCHF, Škrobni recepti, smučanje, stročnice, vegansko, vegetarijansko, Vsi recepti, Vsi recepti

Nadgrajena fižolova juha z makarončki

0 comments

Čas je, da nadgradiš svojo klasično fižolovo juho. Še vedno potrebuješ fižol, čebulo, česen in lovorjev list, poleg tega pa še nekaj rdečega vina, malo paradižnikove mezge, rožmarina in timijana. Po želji lahko seveda v tej poslastici skuhaš še nekaj testenin ali pa juho postrezi kar s kosom kruha. Oh, kako diši, kako je dobra in kako je enostavna!

Vsi recepti, Vsi recepti

Najboljši domači humus

0 comments

Humus, pripravljen s čičeriko in še z nekaj malenkostmi, je čudovit kot namaz, priloga ali pomaka. Izhaja z Bližnjega vzhoda, priljubljen pa je po vsem svetu. Pripravi se izredno hitro, v hladilniku pa se brez težav obdrži dober teden – če seveda zdrži tam toliko časa, ker je resnično fantastičen.

feferoni, juhe, smučanje, stročnice, vegansko, vegetarijansko, Vsi recepti, Vsi recepti

Odlična juha z rdečo lečo in zelenjavo

0 comments

Ta preprosta, a neverjetno odlična juha z rdečo lečo in nekaj osnovne zelenjave je popoln obrok v hladnejših dneh. No, pravzaprav tekne čez vse leto. Za pripravo poleg leče potrebuješ še čebulo, česen, korenje in zeleno ter nekaj paradižnika ali paradižnikove kaše. S kosom kruha je resnično odličen in zelo hranljiv obrok.

brokoli, jajca, meso, Ogljikovo-hidratna kosila, Škrobni recepti, smučanje, testenine, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Praženi riževi rezanci s piščancem in brokolijem (oz. Pad see ew)

2 comments

Ta čudovita klasična tajska jed, sicer poimenovana Pad see ew, je polna sočnega mesa, svilnatih rezancev in pisane zelenjave in te bo popolnoma začarala. Pripravljena je z minimalno količino sestavin, v le dvajsetih minutah in res božansko diši ter še lepo izgleda. Je popolna poslastica!