Badges: Juhe, curryji in čiliji

feferoni, Kotányi recept, Škrobni recepti, sladki krompir, smučanje, stročnice, vegansko, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Pečen fižol v paradižnikovi omaki

0 comments

Kremna paradižnikova omaka, obogatena s korenjem in polna mehkega fižola, tako zelo diši in pogreje ter nasiti vse, ki bodo imeli to srečo, da jo bodo lahko poskusili. Jed lahko postrežeš s katero koli prilogo po želji, pečen sladki krompir je čudovita izbira. Jed lahko pripraviš tudi za vnaprej in jo pred postrežbo le pogreješ.

Beljakovinski recepti, feferoni, Izpostavljeno, Kotányi recept, meso, smučanje, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Čili con carne oz. odličen mesni čili s papriko in fižolom

0 comments

V hladnejših dneh naj te poleg tople dekce pogreje tudi topla hrana. Taka, ki pogreje želodček in dušo. Ta recept je enostaven, slasten in resnično navduši. Pripravljen je z mletim mesom, fižolom in rdečo papriko. Postrezi ga s kosom kruha, rižem, pire krompirjem ali kar s tortilija čipsom. Užitek je zagotovljen!

avokado, feferoni, juhe, Kotányi recept, Škrobni recepti, smučanje, stročnice, vegansko, vegetarijansko, Vsi recepti, Vsi recepti

Zelenjavni mehiški čili s kvinojo

0 comments

Ta mehiški čili z ogromno zelenjave te bo zagotovo navdušil. Je ravno prav pekoč (ali pa čisto nič, če ti pekoče ni všeč), je super nasiten in odličnega okusa. Skrivnostna sestavina je kakav, ki se ga sicer ne okuša, jed pa vseeno naredi bogatejšega okusa. Čili pred postrežbo po želji okrasi z avokadom, poleg pa postrezi še s kosom kruha, popečenimi tortilijami ali pa pojej kar samega.

Vsi recepti

Piščančji curry z grahom in papriko na rižu

0 comments

Ta piščančji curry je nekaj najboljšega! Je poln mehkih koščkov piščanca, čudovite zelenjave (brez graha ne gre!) in toplih okusov. Čudovito kremast je zaradi kokosovega mleka, zlat zaradi curryja v prahu in dober zaradi vsega prej naštetega. Postrezi ga z basmati rižem. Odlično!

LCHF, Škrobni recepti, smučanje, stročnice, vegansko, vegetarijansko, Vsi recepti, Vsi recepti

Nadgrajena fižolova juha z makarončki

0 comments

Čas je, da nadgradiš svojo klasično fižolovo juho. Še vedno potrebuješ fižol, čebulo, česen in lovorjev list, poleg tega pa še nekaj rdečega vina, malo paradižnikove mezge, rožmarina in timijana. Po želji lahko seveda v tej poslastici skuhaš še nekaj testenin ali pa juho postrezi kar s kosom kruha. Oh, kako diši, kako je dobra in kako je enostavna!