Badges: Mesne jedi

Beljakovinski recepti, feferoni, meso, smučanje, šparglji, špinača, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Piščanec v svilnati omaki s šparglji in špinačo na cvetačnem rižu

0 comments

Ta na pogled resnično impresivna jed, polna mehkih koščkov piščanca, ravno prav popečenih špargljev in še nekaj špinače, ki se kopajo v božanski svilnati omaki, je neverjetno okusna in pripravljena v slabe pol ure! Postrezi jo s cvetačnim rižem, kuskusom, riževimi rezanci ali rižem. Hitro, zdravo, tako zelo enostavno in čudovitega okusa!

avokado, Beljakovinski recepti, feferoni, meso, sladki krompir, smučanje, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Piščančji nachos oz. piščančja zloženka s sladkim krompirjem

0 comments

Ta poslastica, polna sočnega piščanca, mehkega sladkega krompirja in čudovito stopljenega sira, ki jo lahko postrežeš z nekaj kremnega avokada in kislo smetano, je božanska jed za čisto vsak dan ali pa jo pripravi, ko dobiš obiske. Jed navduši, zadovolji in nasiti. Pa še tako lepa je za pogledat!

Vsi recepti

Piščančji curry z grahom in papriko na rižu

0 comments

Ta piščančji curry je nekaj najboljšega! Je poln mehkih koščkov piščanca, čudovite zelenjave (brez graha ne gre!) in toplih okusov. Čudovito kremast je zaradi kokosovega mleka, zlat zaradi curryja v prahu in dober zaradi vsega prej naštetega. Postrezi ga z basmati rižem. Odlično!

Beljakovinski recepti, meso, smučanje, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Coq au vin s česnovimi kruhki

0 comments

Bolj z okusi bogate, dišeče in navdušujoče piščančje obare ni na celem svetu! Ta francoska klasika vsebuje mehko, s kosti odpadajoče piščančje meso, gobe, korenje in ostalo zelenjavo, ki se družno namakajo v bogati omaki z rdečim vinom. Enostavno wow! Postrezi z doma pripravljenimi česnovimi kruhki, pire krompirjem ali celo testeninami. Navduši in pocrkljaj!

Beljakovinski recepti, brokoli, LCHF, meso, smučanje, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Piščanec v bogati česnovi omaki s pirejem in brokolijem

0 comments

Zaradi marinade sočen pečen piščančji file, obdan z božansko omako polno česna, masla in belega vina, dela družbo kremnemu pireju in popečenemu brokoliju. To je jesen na krožniku! Piščanca v omaki lahko postrežeš tudi le s kosom kruha (za pomazat vso to krasno omako), rižem, njoki, testeninami … Pisano, zdravo in resnično božansko!