Badges: Ogljikovo-hidratni recepti

Beljakovinski recepti, kumare, meso, mlečni izdelki, Ogljikovo-hidratna kosila, Ogljikovo-hidratni recepti, sebojke, solate, testenine, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Testeninska solata s piščančjo salamo, mocarelo in paradižniki

0 comments

Pocrkljaj, nasiti in osveži se s to fantastično poletno solato, ki vsebuje tvoje najljubše testenine, veliko odlične zelenjave, piščančjo salamo in mocarelice za beljakovinski del obroka ter čudovit preliv, ki zaokroži vse okuse. Je fantastična in vedno zagotovo navduši. Prava poletna poslastica!

Ogljikovo-hidratni recepti, palačinke, Sladice, sladice, smučanje, vegetarijansko, Vsi recepti, Vsi recepti, zajtrki

Neverjetne palačinke s kokosom

0 comments

Ves čas ješ palačinke samo z marmelado ali Nutello? Poskusi nov okus in pripravi palačinke s kislo smetano in kokosom. Zveni že neverjetno, a je resnično čudovito, saj je osvežilno, ravno prav sladko in tako zelo dobro. Čokolada je neobvezna, vendar veva, da ni za izpustit! Poskusi, ker je res neverjetno!

jagode, Kotányi recept, poletne sladice, sadje, sebojke, sladice, Sladice, smučanje, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti, zajtrki

Zmiksani čeznočni ovseni kosmiči z marmelado in arašidovim maslom

0 comments

Ti kremni, pudingu podobni zmiksani ovseni kosmiči bodo zagotovo tvoj novi najboljši zajtrk. Prejšnjo noč skupaj zmiksaj ovsene kosmiče, chia semena, grški jogurt, malo javorjevega sirupa in mleko, tekočino prelij v kozarčke in postavi v hladilnik. Zjutraj nato dodaj še arašidovo maslo, malo marmelade in po želji še nekaj čokoladnih kapljic ter uživaj v božanskem zajtrku.

feferoni, Lidlov recept, sebojke, smučanje, testenine, vegansko, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Makaroni iz enega lonca v paradižnikovi omaki s papriko in gobami

0 comments

Ti odlični makaroni, skupaj z omako skuhani v enem samem loncu, so pravo presenečenje za brbončice. Kopajo se v dišeči paradižnikovi omaki, družbo pa jim delajo popečene paprike, gobe, nekaj začimb, sveži paradižniki in špinača, okuse pa lahko zaokrožiš še z nekaj parmezana. Wow, prava mala poslastica!

Beljakovinski recepti, jajca, Kotányi recept, kruh, Ogljikovo-hidratni recepti, sebojke, smučanje, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti, zajtrki

Beljakovinsko bogati jajčni bejgli

0 comments

Te okrogle štručke z luknjo v sredini so neverjetno mehke, so čudovitega okusa in primerne za pripravo najljubšega sendviča ali pa uporabo za prilogo. Na mizi so v pol ure, pripraviš pa jih z moko, pecilnim praškom, soljo, grškim jogurtom in rumenjaki. Potem, ko jih oblikuješ, jih premažeš z beljaki, posujes z sezamom in spečeš v pečici. Noro! Psst, naj ti zaupam še, da so boljše od kajzarice!

Beljakovinski recepti, Kotányi recept, ribe, smučanje, stročnice, testenine, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Najboljša tunina omaka s skutinimi njoki

0 comments

To ni tista tipična tunina omaka, ki je sicer ok, ampak ni nič posebnega. Ta tunina omaka je izpopolnjena, obogatena in je ena najboljših morskih omak na svetu. Da je res prava poslastica, v omako dodam nekaj zelenjave in še nekaj dodatkov, ki se s tuno čudovito ujemajo. Družbo omaki delajo doma narejeni skutini njoki, lahko pa seveda izbereš prilogo po svojem okusu.