Naroči se na Sit Fit Newsletter!

Naroči se na Sit Fit mailing in vsakih štirinajst dni v svoj e-nabiralnik dobiš sezonske ideje za pripravo odličnih obrokov, ne manjkajo pa niti kuharski nasveti in inspiracije za kuharske užitke!

Vnesi svoj e-naslov in s klikom na povezavo, ki ti jo bomo poslali, prijavo potrdi.

Preberite si našo politiko zasebnosti!

Latest Recipes

Hrustljava solata z brstičnim ohrovtom in pršutom s prelivom iz agrumov

Ta prečudovita, hrustljava, osvežilna in presenetljivo fantastična solata samo čaka, da jo pripraviš. Ni možnosti, da ne boš navdušen/a, saj so bili že čisto vsi, ki so jo poskusili. Vse čudovite elemente v tej solati zaokroži sladek preliv, ki ga pripraviš s pomarančnim, limoninim in jabolčnim sokom, ki je pozimi na razpolago v izobilju.

Zelenjavni mehiški čili s kvinojo

Ta pravi mehiški čili z ogromno zelenjave te bo zagotovo navdušil. Je ravno prav pekoč (ali pa čisto nič, če ti pekoče ni všeč), je super nasiten in odličnega okusa. Skrivnostna sestavina je čokolada, ki se je sicer ne čuti, jed pa naredi bogatejšo in močnejšega okusa. Čili pred postrežbo okrasi z avokadom, poleg pa postrezi še kos kruha, popečene tortilije ali pa pojej kar samega.

Enostavna čokoladna mousse torta

Končajmo leto tako, kot se spodobi – slastno! Predstavljam recept za odlično mousse torto, ki je nadvse čokoladna, saj vsebuje tri čokoladne dele, sredinski mousse pa je tako slasten, da navduši prav vse, ki to torto poskusijo. ♡ In najboljši del – priprava torte je zelo enostavna in se je lahko loti tudi čisti začetnik.

Brstični ohrovt v svilnati beli omaki s pršutom

Letos za praznike (ali kateri koli drug dan, seveda) pripravi to čudovito in nenavadno prilogo. Tako kremasto, dišečo, mičkeno nenavadno in nadvse slastno. Jed s svilnato omako, v kateri leži popečen brstični ohrovt in koščki hrustljavega pršuta že ne more biti slaba, kajne?

Slasten kruh s pivom in sirom

Kruh s pivom in sirom? Ja! Super okusen, nadvse dišeč in super enostaven je za pripravit in je odlična priloga za k solatam in juham, zelo slasten in neustavljiv pa je še topel z malo masla. Pa še  v hladilniku se obdrži dober teden. Ta zima kar kliče po njem!