O Sit Fit

O Sit Fit

Sit Fit širi zavedanje, da je zdrava hrana lahko tudi odlična in da je princip zdravega prehranjevanja lahko tudi zabaven, enostaven in duhu in telesu koristen.

Recepti

Na spletnem mestu se nahajajo recepti, napotki za bolj zdravo prehranjevanje, poučni in informativni blog zapisi, nasveti za enostavnejše kuhanje in možnost naročanja na mailing.

Vsebine so bogate, recepti pa so pripravljeni v duhu zdravih, raznolikih in inovativnih obrokov, ki so zasnovani po principu ločevanja sestavin.
Tako prehranjevanje je eno najbolj zdravih – med drugim omogoča lažjo prebavo in boljše počutje.

Z recepti iščemo ravnotežje med tradicionalnim in avantgardnim, s kombinacijami sestavin in začimb ter dišavnic pa skušamo pričarati okusne obroke. Zbirka receptov je že sedaj velika, redno pa dodajamo nove. Večina receptov je vegetarijanskih.

Blog

Projekt Sit Fit dopolnjuje blog, v katerem se dotikamo podrobnejših analiz različnih sestavin in uporabo teh v receptih, recenzij sestavin in prehrambenih obratov ter nudimo vpogled v pripravo receptov in ostalih dogodkov v zakulisju.

Nove zapise na blogu, ki so objavljeni vsak drug teden, dopolnjuje še zanimiv, zabaven in informativen mailing, dejavni pa smo tudi na družabnih omrežjih. Obišči Facebook, Pinterest, Instagram in Twitter in nas spremljaj vsak dan!

Nasveti

Na spletnem mestu lahko iskalci navdiha po novih, zdravih in zanimivih receptih, najdete tudi navodila za bolj zdrav način prehranjevanja ter smernice za ločevalno dieto. Projekt Sit Fit zaokrožujejo tudi zanimivi in zabavni teksti ter kakovostne in informativne fotografije.

Sit Fit Newsletter

Naroči se na Sit Fit Newsletter in vsake dva tedna boš v svoj e-nabiralnik prejel/a nove ideje in nasvete za ustvarjanje v kuhiniji!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.