Badges: Brezglutenski recepti

Beljakovinski recepti, feferoni, Izpostavljeno, Kotányi recept, meso, smučanje, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Čili con carne oz. odličen mesni čili s papriko in fižolom

0 comments

V hladnejših dneh naj te poleg tople dekce pogreje tudi topla hrana. Taka, ki pogreje želodček in dušo. Ta recept je enostaven, slasten in resnično navduši. Pripravljen je z mletim mesom, fižolom in rdečo papriko. Postrezi ga s kosom kruha, rižem, pire krompirjem ali kar s tortilija čipsom. Užitek je zagotovljen!

Beljakovinski recepti, jajca, Kotányi recept, mlečni izdelki, polenta, smučanje, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Mascarpone polenta s pečenimi gobicami in jajcem

0 comments

Sonček na krožniku! Imava kremno polento, mehke gobice in dišeč rumenjak, ki se razlije čez gobice in polento … ooh. Da ne omenjam svežine, ki jo da naribana limonina lupinica. Fantastično! To je res čudovita jesenska poslastica, ki jo pripravi v sezoni gob s svežimi in ostali čas z zmrznjenimi gobami.

avokado, feferoni, juhe, Kotányi recept, Škrobni recepti, smučanje, stročnice, vegansko, vegetarijansko, Vsi recepti, Vsi recepti

Zelenjavni mehiški čili s kvinojo

0 comments

Ta mehiški čili z ogromno zelenjave te bo zagotovo navdušil. Je ravno prav pekoč (ali pa čisto nič, če ti pekoče ni všeč), je super nasiten in odličnega okusa. Skrivnostna sestavina je kakav, ki se ga sicer ne okuša, jed pa vseeno naredi bogatejšega okusa. Čili pred postrežbo po želji okrasi z avokadom, poleg pa postrezi še s kosom kruha, popečenimi tortilijami ali pa pojej kar samega.

Beljakovinski recepti, kruh, mlečni izdelki, Ogljikovo-hidratni recepti, poletne sladice, sadje, sladice, Sladice, smučanje, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti, zajtrki

Toast z zrnatim sirom, hruško in medom

0 comments

Ta preprost, ampak nadvse čudovit toast je odličen za malico, zajtrk ali večerjo. Potrebuješ le 5 sestavin (toast kruh, zrnati sir, hruška, med in po želji še malo timijana) in 5 minut. Je enostaven za pripravo ter vedno zadovolji, pocrklja in nasiti.