Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Žar in pikniki in sonce in hrana

23.4.2018

Šparglji s pršutom

Živjo!

V današnjem mejlingu skoraj že na koncu aprila (kdaj? se? je? to? zgodilo?!) ti sporočam najnovejše iz Sit Fit kuhinje. Poglej si tri nove recepte - en je tudi v video obliki in  še nekaj kulinaričnih idej za prihajajoče tedne.

Vabim pa te, da si pogledaš tudi podroben opis mojega rojstnodnevnega crkljanja pri Ani Roš. Fotke so, opisi tudi - morda morda najdeš še fotko hišnega mucka. Morda.

Ker se bliža čas piknikov, pa so današnji izpostavljeni recept kar šparglji. S pršutom. Njam!

Izpostavljeni recept: Šparglji s pršutom >>


Novi #sitfitsi recepti

Nizkokalorični jutranji jajčni mafini z zelenjavo
Kruhovi cmoki v brokolijevi omaki s šparglji

VIDEO RECEPT: Kruhovi cmoki v brokolijevi omaki s šparglji

Ko misliš, da je edina prava omaka za h kruhovim cmokom golaž, ti pridem jaz in rečem, da je omaka, v kateri se kopajo šparglji in brokoli odlična, slastna in zdrava ideja. Poskusi! Video recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Poglej si video recept cmokov >>

Kruhovi cmoki v brokolijevi omaki s šparglji
Ocvrte polnjene olive s česnovim aiolijem


Ker bo druženje in poletje vsak čas tu - ok, je že tu! - ti predstavljam še eno idejo za navdušit družbo. Tele ocvrte olive so nekaj čisto novega in divjega in slastnega. Če za poleg narediš še domač aioli (= majonezovo omako), ti pa sploh garantiram, da dobiš same pohvale! Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Ocvrte polnjene olive s česnovim aiolijem >>


Ana Roš in njena ekipa navdušili!

Hiša Franko in Ana Roš


V prejšnjem mejlingu sem napovedala podroben blog zapis o tem, kaj vse sva z Domnom pojedla pri Ani Roš, danes pa imam zate povezavo do zapisa. Res je, na eni izmed fotk je tudi njihov muc! In okolica Hiše Franko. Ter hrana. Veliko hrane! Še enkrat hvala Domnu za super presenečenje! ♡

Povezava do blog zapisa: Hiša Franko in Ana Roš >>

Revija #preprosto

Lidlova pomladno-poletna številka Preprosto


V trgovinah Lidl še vedno lahko najdeš pomladno-poletno številko revije, v kateri so prvič tudi moji recepti - najdeš šest receptov za pijače in eno sladico!

Kulinarične ideje

Sezona špargljev je tu!

April, maj in junij je sezona špargljev in moraš, moraš, MORAŠ pripraviti čim več jedi z njimi. Poglej si zapis ter preglej mnooogo receptov in idej. 100% najdeš vsaj nekaj takih, ki ti bodo všeč! Stavim!

Preberi vse in še več o špargljih, recepte tudi >>

Vse in še več o špargljih

Čas piknikov je tudi tu!

Bliža se prvi maj in pikniki. Zagotovo najdeš nekaj idej za jedi, ki ti bodo popestrile dan na pikniku, pa tudi če le za prilogo. Raznolikost je le fajn, kajne? Pa pazljivo v naravi!

Poišči ideje za jedi z žara >>

Pikniki in žar

Prigrizki za na pot!

Tele kroglice so zmagovalne za prigrizke! Za na piknik, za v hribe, za na sprehod (Kdo gre letos na pot ob žici?) ali pa za doma. Niso le dobre, še luštne so in zdrave!

Poglej si recept za pripravo kokosovih kroglic >>

Kokosove kroglice s temno čokolado

Topli dnevi so popolni za solate!

Jap, za kosila, ki jih pripravljam vnaprej, ne bom pripravljala več toliko juh in enolončnic (seveda jih bom občasno še, ker obožujem juhe), sedaj so na vrsti solate. Možnosti je ogromno, sestaviš pa si jih lahko tudi v kozarec (tudi tak za vlaganje!).

Poglej si recept za solato na fotografiji >>


Solata v kozarcu za s seboj

Zmagaš lahko že z zajtrkom!

Prejšnji večer skupaj zmešaj nekaj sestavin, vse skupaj postaviš v hladilnik in zjutraj te čaka tale poslastica. Gor flikneš še malo kokosovih kosmičev in jagode in mljask!

Poglej si recept za chia puding >>

Osvežilen vanilijev chia puding s kokosom


Toliko za danes. Upam, da najdeš kakšno fajn kulinarično idejo! V naslednjih dveh tednih pa ti želim, da se imaš super, da malo počiješ, se poveseliš in da paziš nase. Če imaš pa kaj časa, pa kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]