Če ne vidiš tega e-sporočila, klikni tukaj Mobilna različica

FB

Odlična fotografija je umetnost!

12.7.2015

Hladnooooooo

Živjo!

Najprej fotka ledu. Ker sva prijatelja. In ker vem, da ti je vroče. In ker vem, da vse, kar odvrne pozornost od vročine, pride prav. Imam prav? Tooorej, ti je kaj vroče? Čisto malo? Meni je. Čisto malo ... 

Te zanima, kam moraš iti, da vidiš tole gmoto ledu? Na Islandijo. :) Tole fotko je Domen posnel dve leti nazaj, ko sva bila na Islandiji. Aah, Islandija je res lepa. Če bi bila zelenjava in sadje tam bolj dostopna, bi se takoj preselila tja. V Akureyri. Ker je tam lepo. In ker imajo srčke v semaforjih. Jap, Islandci so res carji. :)

V današnjem mailingu imam zate predvsem veliko fotografij. Ker te povedo več in bolje, kot bi jaz kadar koli lahko s svojim govorjenjem.

Osvežitev fotografij na www.sitfit.si

Nova oprema, nove fotke!

Popolnoma sem navdušena! Tokrat predvsem nad svojo novo foto opremo. :D

Večno hvalo sem dolžna Domnu <3 in Lenartu! Skupaj sta mi priskrbela fotoaparat in objektiv, ki dela noro dobre fotke. Moja hrana sedaj tudi izgleda tako dobro, kot je. :D

Hvala tudi Metki, ki je naredila tole čudovito leseno desko. Obljubim, da se bom potrudila in nanjo dala samo lepo hrano. ;)

Metka res zna z lesom!


V nadaljevanju pa štiri fotke PREJ in POTEM. Na levi so fotke, stare kak mesec ali dva, na desni pa ponovno skuhane, lepše aranžirane in ponovno fotografirane. Spodaj pa še povezava do recepta ... če te slučajno prime kuhat. ;)

Ne vem, kaj si ti misliš, ampak meni se zdi, da jed na desni izgleda lepše. Bolj privlačno in bolj okusno. Imam prav? Se tudi tebi zdijo kul?

V naslednjih mesecih bom takole poskušala izboljšati fotografije vseh mojih receptov. Enkrat mi bo uspelo! :) Sedaj pa dovolj mojega čebljanja, poglej fotke!

Curry z lososom in špinačo

Curry z lososom in špinačo

Vegi čili s polentnimi kockami

Vegi čili s polentnimi kockami

Rezanci v vodkini omaki z dišavnim posipom

Rezanci v vodkini omaki z dišavnim posipom

Arašidova pita

Arašidova pita

Nov zapis na Sit Fit blogu

Blog 010: Koncerti in festivali

Tokrat sem pisala o koncertih, festivalih in potovanjih. Če te zanima, zakaj je na koncert/festival ali kakšno drugo potovanje fino vzet vlažilne robčke in zakaj na koncertno prizorišče ne smeš prinesti dežnika, takoj, ko prebereš tale mailing, obišči še moj blog. 

Saj res, tale luštna stvarca stanuje v enem izmed avtobusov www.koncerti.net, s katerim nas vozijo na koncerte. Srčkano!

Obišči blog

Trije novi recepti

Večino energije sem v zadnjih dveh tednih vložila v ponovno uživanje v "starih" receptih, a mi je vseeno uspelo objavit tri nove. In vsak je boljši od drugega. Kateri je najboljši? To moraš pa ti odkriti. ;)

Levo: Rikotini cmočki s česnovo-masleno omako in špinačo
Sredina: Peresniki z vegi bolonjez omako
Desno: Curry iz rdeče leče na belem rižu

Novi recepti


Na koncu pa še moj nori paradižnik. Te zanima, kaj se dogaja z našim preljubim g. paradižnikom? Aah saj res, če si med novimi naročniki mailinga g. paradižnika še ne poznaš. :D Naj ti predstavim g. paradižnika, ki se ima na mojem mini-vrtu očitno nadvse fino.

Sedaj je velik že skoraj 2 metra (ja, dva metra! :o) in na njem se že važijo prvi rdeči paradižnički. Kaj niso lepiiii? Malo sva se sicer borila v zadnjem tednu, ko sem ga morala zaradi teže njegovih vejic kar konkretno (ponovno) podvezati - od tam tudi malo poškodb na debelcih. Ampak izgleda, da ga vseeno nisem preveč pretresla. Aah, moj dragi g. paradižnik! :D

The great forest


Da ne pozabim še malo zatežit ... :D ... v teh vročih dneh ne pozabi na pitje - poskusi popiti čim več vode, uživaj na počitnicah in dopustu in ko utegneš, kaj dobrega skuhaj. :)

Do naslednjič,
Barbara


Če si RES prepričan/a, da se želiš odjaviti od

našega Sit Fit mejlinga, klikni tukaj.

Sit Fit | [email protected]