Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Jaz še nisem!

3.7.2018

Poletni petminutni kruhki s skuto in češnjami

Živjo!

Če si že na počitnicah oz. dopustu, ti privoščim! Upam, da uživaš in da počivaš. Če ne fizično, pa vsaj psihično. Za to pravzaprav so dopusti!

Jaz bom s teboj še v juliju, nato pa si bom avgusta predvidoma vzela malo prosto. Ja, tudi jaz potrebujem počitek. Tudi predvsem psihičen. In menjavo okolja. No, do takrat pa moram še veliko narediti. Tudi zate! Nisem še naredila vsega v #SitFitSi kuhinji pred poletjem! Predvidoma se ti, preden grem na dopust, oglasim še dvakrat. 

Tako, sedaj poznaš moje načrte in greva lahko naprej. Najprej si moraš pogledati štiri nove #SitFitSi recepte in prav vsak je čudovit. Nato pa nikar ne spreglej utrinkov z Dunaja, kjer sem obiskala tovarno Kotányi. 

Na koncu mejla pa te vabim, da sodeluješ v poletni nagradni igri. Med petimi #SitFitSi burger recepti izberi tistega, ki ti je najbolj všeč in se poteguj za simpatično nagrado, ki jo bom podelila skupaj s Kotányi Slovenija

Današnji izpostavljeni recept pa je slastna in hitro pripravljena sladica, ki je tako dobra, kot izgleda. Pripravit pa jo moraš sedaj, ko so češnje še v sezoni. 

Izpostavljeni recept: Poletni petminutni kruhki s skuto in češnjami >> 

Novi #SitFitSi recepti

Gumbo: Južnoameriška zelenjava juha z gamberi in klobaso


Čisto vsi, ki sem jim postregla z gumbom - zelenjavno-ribja-mesno jedjo z juga ZDA - so bili nad njim popolnoma začarani. Kako le ne?! Imamo ful ene zelenjave, pa gambere in še govejo klobaso. Omakca je narejena še z zelišči, začimbami in svežim sladkim paradižnikom. Za povrh pa še malo bešamela. Fantastično! Moraš ga poskusit! Recept je pripravljen v sodelovanju z ekipo Lušt.

Recept: Gumbo: Južnoameriška zelenjava juha z gamberi in klobaso >>


Spomladanski quiche s šparglji in bučko


Quiche=kiš=pita=poslastica=jutrišnje kosilo. Pravzaprav mi je popolnoma vseeno, kako ji rečeš. Pomembno je le, da jo poskusiš! S skorjo je malo več dela, a se splača. Če nimaš časa, te vabim, da si ogledaš recept za pito brez testa - najdeš jo na podstrani Zelenjavno-sirova pita. Pa da ne pozabim - namesto špargljev lahko uporabiš tudi kakšno drugo zelenjavo, ali pa le več bučk. Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Spomladanski quiche s šparglji in bučko >>


Jutranji ovseni kosmiči z borovnicami


Eden najboljših poletnih zajtrkov na svetu! Tako zelo je dober, da ga jem res pogosto. Včasih borovnice in skyr nadomestim z drugim sadjem - malinami, mangom, jagodami ter grškim jogurtom, a osnova je vedno enaka. Neznansko obožujem ta skupek sestavin! In ti ga boš tudi, ko ga poskusiš. Da ne omenjam, da je poleg tega, da je slasten, tudi zdrav. Kaj češ boljšga?!

Recept: Jutranji ovseni kosmiči z borovnicami >>


V pečici pečena cela riba s paradižniki


Oh te ribice. Tako zelo dobre so lahko, pa tako zelo se jih nekateri bojijo. Da ne omenjam niti vonjav in pošpricanega štedilnika! Jap, priprava ribic je lahko ena sama zmešnjava. Razen, če jih pripraviš na resnično enostaven način in spečeš v pečici. Če pod njo postaviš še papir za peko ali pa alu folijo, je še pomivanja čisto malo. Ribico lahko za več okusa tudi mariniraš ter nato skupaj z veliko kruha - ali pa na kateri drugi prilogi - postrežeš in si vzameš čas za uživanje. Njam! Recept je pripravljen v sodelovanju s Kotányi Slovenija. 

Recept: V pečici pečena cela riba s paradižniki >>

Z bloga

Obisk tovarne Kotányi na Dunaju

Blog 065: Obisk tovarne Kotányi na Dunaju

Nedolgo nazaj sem bila na Dunaju, kjer sem na povabilo Kotányi Slovenija (hvala!) obiskala njihovo tovarno na Dunaju. Obisk je bil izredno zanimiv in poučen. Preberi si, kako smo se imeli in si poglej še veliko fotk. Obožujem Dunaj!

Preberi celoten blog zapis >>Dunaj

Sodeluj v poletni NAGRADNI IGRI!

Poletna nagradna igra: Naj #SitFitSi burger 2018


Pomagaj izbrati naj burger poletja 2018! Med petimi izredno slastnimi izberi tistega, ki ti je najbolj všeč. Med vsemi bomo izbrali nekaj srečnic/srečnežev, ki bodo prejeli nagrado, ki jo bom podelila skupaj s Kotányi Slovenija.

Sodeluj v nagradni igri! >>


Toliko za danes. Ne pozabi sodelovat v nagradni igri, pazi nase, lepo se imej in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit| [email protected]