Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Danes: Vse o brokoliju in nova recepta! 

9.10.2018

Kokosove kroglice s temno čokolado

Živjo!

Danes se ti na hitro oglašam s "poročilom" iz #SitFitSi kuhinje. Zate imam dva nova recepta - oba imata video prikaz priprave, en nov blog zapis, kjer ti predstavim brokoli in nekaj receptov, kako ga lahko uporabiš ter seznam idej za pripravo super jesenskih jedi. Vse jedi, ki vključujejo brokoli, si poglej pod oznako Brokoli, vse jesenske ideje pa pod oznako Jesen.

Današnji izpostavljeni recept so Kokosove kroglice s temno čokolado, ki so fantastičen, ne preveč kaloričen prigrizek, ki paše preden se odpraviš na jesenski sprehod. Preverjeno! ;)

Izpostavljeni recept: Kokosove kroglice s temno čokolado >>

Nova #SitFitSi recepta

Gratiniran krompir dauphinoise

VIDEO RECEPT: Gratiniran krompir dauphinoise

Tale večslojna krompirjeva jed res ni za vsak dan, saj priprava vzame nekaj čas, za posebne priložnosti je pa popolna! Odlično kremasta je, neverjetno diši, pa še dobra je! Ni izgovorov, da je ne narediš v kratkem! Video recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Poglej si recept in video priprave >>

Gratiniran krompir dauphinoise
Neverjeten cvetačni zrezek z gobovo omako

VIDEO RECEPT: Neverjeten cvetačni zrezek z gobovo omako

Zelo nenavadna je tale jed, a preseneti! Iz cvetače si odrežeš cvetačni kotlet, si narediš kremasto gobovo omako z zelišči in uživaš! Poleg pa ali pire krompir ali pa kak kos mesa. Oboje paše, preverjeno. Video recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Poglej si recept in video priprave >>

Neverjeten cvetačni zrezek z gobovo omako

Nov blog zapis: VSE o brokoliju

Blog 069: Vse in še več o brokoliju

BLOG ZAPIS: Vse in še več o brokoliju

Brokoli je super sestavina, ki je čisto po nepotrebnem malo zapostavljena. Če veš, kako jo pripraviti, zasije! Pečen je fantastičen, v solati je odličen, v juhi pa slasten. Najprej ga dobro spoznaj, potem pa uporabi v katerem izmed mojih receptov. Obljubim, da se zaljubiš!

Preberi si vse o brokoliju in shrani recepte >>

Blog 069: Vse in še več o brokoliju

V sezoni: RECEPTI ZA SUPER JEDI

Kvinojina solata s pečenim sladkim krompirjem

Tale solata je čisto samostojen obrok, saj vsebuje kvinojo, pečen sladki krompir, motovilec, nekaj mocarele in avokada ter nekaj oreščkov. In najboljši preliv na svetu. Moraš jo pripraviti, začarala te bo!

Poglej si recept >>

Kvinojina solata s pečenim sladkim krompirjem

Lososov polpet z ocvrtim jajčkom

Obožujem jedi, ki jih lahko pripravim vnaprej in so tudi pogrete ali kasneje pojedene odlične! Tale lososov polpet, ki ga lahko pripraviš s svežim ali konzerviranim lososom je odličen. Če daš gor še jajce, pa sploh! Fantastično kosilo ali večerja!

Poglej si recept >>

Lososov polpet z ocvrtim jajčkom

Kremna rižota z rdečo peso

Obožujem rižote! Res jih obožujem. Rada jih jem in rada jih kuham. Ko osvojiš tistih nekaj pravil, kako pripraviti res dobro rižoto, ni mej. Tale s kuhano rdečo peso je res malo nenavadna, ampak okus!? Oooh. Pa poglej še barvo. Kaj ni lepa?

Poglej si recept >>

Kremna rižota z rdečo peso

Odličen čili con carne za mrzle dni

Prav pašejo že juhce in enolončnice in čorbice in čiliji in curryji, ane? Takoj, ko se sonce skrije, je že hladno. Če se veliko potepaš te dni ali pa želiš le en fantastičen obrok, si tudi vnaprej pripravi tale čili in ga nato le pogrej. Težko opišem, kako dober je, ga moraš kar poskusiti.

Poglej si recept >>

Odličen čili con carne za mrzle dni

Jabolčni karamelni mafini

Jabolk je pa letos ogromno! Povsod, kamor se obrneš je kakšna močno obložena jablana. No, vsaj tam, kjer je še niso obrali. Tu imam super recept za pripravo mafinov s presenečenjem - v sredico daš malo karameliziranih jabolk! Čudovito dišeči in enostavni so ti mafini. Poskusi jih!

Poglej si recept >>

Jabolčni karamelni mafini


Toliko za danes. Sedaj grem pa delat ajdove žgance, ki bodo odlični k prvemu segedinu letos (hvala mami!) Želim ti, da se imaš lepo, da uživaš v jeseni in da se čim večkrat odpraviš na sproščujoč sprehod v naravo. Če imaš kaj časa, pa kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]