Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Uživaj v letu 2019!

30.12.2018

Čudovito enostavna čokoladna mousse torta

Živjo!

Še zadnjič letos se ti javljam z najnovejšimi štirimi recepti iz #SitFitSi kuhinje. Dva imata tudi video priprave! Vsi štirje so primerni za pripravo tudi za silvestrsko pojedino. Imava super predjed v obliki kruhkov, dve luštni prilogi v obliki pireja in krompirja in pa fantastično sladico v obliki moussa. Slastno!

Za na konec pa sem ti pripravila še pregled tvojih in mojih najljubših letošnjih receptov.

Današnji izpostavljeni recept je moja čokoladna mousse tortica, ki na #SitFitSi še vedno ostaja najbolj priljubljen recept vseh časov. 

Izpostavljeni recept: Čudovito enostavna čokoladna mousse torta >>


Novi #SitFitSi recepti

Pomarančni mousse s čokoladnimi piškotki

VIDEO: Pomarančni mousse s čokoladnimi piškotki

Tale pomarančni mousse je prečudovit! Tak osvežilen in kremast je, pa še dišiii! Pa še izgleda zelo praznično! Lahko mu dodaš tudi čokoladne piškotke. Video recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Poglej si video in recept >>

Pomarančni mousse s čokoladnimi piškotki
Neverjetno enostaven puhast krompir v oblicah


Tile krompirčki, ki so puhasto mehki v notranjosti in čudovito hrustljavi na zunaj, so pravi mali čudeži. Večino dela opravi pečica, zato so super za večjo družbo, ko itak nimaš ne časa ne prostora za zapletene priloge. Pripravi ga, res je simpl in dober! Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Neverjetno enostaven puhast krompir v oblicah >>

Ljubki kruhki s peso in feto

VIDEO: Ljubki kruhki s peso in feto

Tile kruhki so super predjed za tvojo družbo! Večino postopka lahko pripraviš vnaprej in kruhke pred postrežbo le še sestaviš. Dobri so, lepi in še dovolj nasitni, da bo družba lažje počakala na glavno jed! Video recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Poglej si recept in video >>

Ljubki kruhki s peso in feto
Zelenjavni pire na tri slastne načine


Če za silvestrsko pojedino pripravljaš veliko glavno jed, ti priporočam, da poleg nje pripraviš dober in lep, a ne preveč nasiten zelenjavni pire. Predlagam ti recept za tri pireje: korenčkov pire, grahov pire in in pire iz gomolja zelene. Vsi so odlični! Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Zelenjavni pire na tri slastne načine >>

Najljubši #SitFitSi recepti 2018

Tvoji in moji najljubši recepti leta!

V zadnjem blog zapisu leta ti pokažem, katerih šest letošnjih receptov je najbolj navdušilo tebe in katerih šest je najbolj navdušilo mene. Se strinjaš s seznamom? Sicer pa, vsi so odlični.

Poglej si blog zapis >>

Vroči (kuhan) gin


Toliko imam zate za letos. 

V letu 2019 pa ti želim veliko zdravja, poguma, ljubezni in lepih trenutkov. In pazi nase. In seveda, upam, da bova skupaj tudi naslednje leto še kaj dobrega skuhala/i.

Do naslednjega leta,
Barbara ♡

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | barba[email protected]