Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Ali veš, da je tudi zima lahko slastna?

4.2.2019

Polnozrnati špageti v veganski paradižnikovi omaki s pečenim brokolijem

Živjo!

Danes se ti na hitro javljam z novostmi iz #SitFitSi kuhinje in ti sporočam, da je lahko tudi zima slastna in zelenjavno obarvana. In s tem ne mislim na vodene bučke in paradižnike. Več v nadaljevanju.

Najprej si poglejva poročilo o novih receptih. Tokrat imava dva nova video recepta - za juhco in solato. Moji najljubši food skupini.

V novem blog zapisu si poglej seznam dvajsetih super jedi, ki jih te dni lahko pripraviš s sestavinami, ki so sedaj dobre, dostopne in (najbrž) cenejše.

Današnji izpostavljeni recept so pa špageti. Taki kremni, dišeči, slastni in barviti. Super za pocrkljat sebe in svoje ljubljene. Pa še easy in na hitro pripravljeni so!

Izpostavljeni recept: Polnozrnati špageti v veganski paradižnikovi omaki s pečenim brokolijem >>

Nova #SitFitSi video recepta

Pisana solata za hladnejše dni

VIDEO RECEPT: Pisana solata za hladnejše dni

Kdo je rekel, da pozimi solate pa res ne pašejo? Kdor ni probal tele, seveda. Ta solata je nasitna, dobra, barvita, pa še enostavna. Imava v ponvi (!!) popečen brokoli, krutone, motovilec in radič, jajčka, paradižnike in pomarančo. In super preliv. Poskusi jo! Video recept je bil pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Poglej si video in recept >> 

Pisana solata za hladnejše dni
Kremna veganska cvetačna juha

VIDEO RECEPT: Kremna veganska cvetačna juha

Če misliš, da je cvetača dolgočasna sestavina, se motiš. V kombinaciji s pečenim česnom (ki je 1000x boljši od surovega!) in kokosovim mlekom je fantastična. Ne pozabi pa niti na začimbe. Ljudje so nad njo navdušeni, jaz pa tudi. Video recept je bil pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Poglej si video in recept >>

Kremna veganska cvetačna juha

Novo na blogu: ZIMSKI RECEPTI

Blog: Top10 zimskih receptov


Zima je lahko tudi neverjetno slastna! In zdrava. In barvita. In fantastična. Samo poglej si no to fotko! Kaj ni lepa? 

V februarju so v sezoni naslednje sestavine, izkoristi jih:

- zelje , brokoli, repa, krompir, rdeča pesa, sladki krompir, cvetača, brstični ohrovt -

In še več zelenjave, če le uporabiš zamrznjeno, ki je trenutno najboljša. Zakaj? Ker so jo pobrali, očistili in zamrznili takoj, ko je zrasla in zato ni podvržena dolgotrajnemu čakanju v skladiščih. Tako je trenutno zamrznjena boljša kot nekatera sveža zelenjava, ki sedaj ni v sezoni, je pa še vedno dostopna ...

V en blog zapis sem zato strnila dvajset idej za super obroke, poglej si jih. Vse zimske jedi pa lahko na www.sitfit.si najdeš pod oznako Zima.

Blog zapis z recepti >>


Odličen čili con carne za mrzle dni

Pripravi cel pisker tega čilija in ga imej za večkrat. Skuhanega lahko tudi ohladiš, razdeliš na porcije in zamrzneš. 

Poglej si recept >>

Odličen čili con carne za mrzle dni

Skutini štruklji

Skuta tako paše pozimi, kajne? Obožujem take sladice, ki so sočne, tople, dišeče in vsem všečne. Probaj tele štruklje, navdušen/a boš.

Poglej si recept >>

Skutini štruklji

Krompirjevo-cvetačni pire s kremno špinačo in pečeno koruzo

Kremne špinače, pripravljene z zamrznjeno špinačo, so lahko fantastične. To ti obljubim! Le pripravit jo moraš na pravi način. Potem je dišeča, kremna, topla in tako doooobra.

Poglej si recept >>

Krompirjevo-cvetačni pire s kremno špinačo in pečeno koruzo

Ovsena kaša z malinami in mandljevimi lističi

Ovsene kaše so pozimi fantastične za zajtrk ali pa večerjo - jaz jo sicer večinoma jem za večerjo. Osnovna kaša je lahko vedno enaka, poigraj pa se z nadevi - tu sem uporabila zamrznjene maline in ni mi bilo žal. Taaaako slastno!

Poglej si recept >>

Ovsena kaša z malinami in mandljevimi lističi

Losos s parmezanovim pokrovom in pečenim brokolijem

Za pripravo te jedi lahko uporabiš tako zamrznjenega lososa kot brokoli. Čisto nič se ne pozna! To jed lahko postrežeš s prilogo po izbiri, ali pa poleg postrežeš s kruhom in skledo solate. Tako zelo ti tole privoščim!

Poglej si recept >>

Losos s parmezanovim pokrovom in pečenim brokolijem


Toliko imam zate danes. Preden pa zaključim ta mejling, pa te vabim še, da se mi pridružiš na družabnih omrežjih. Če se mi še nisi, seveda. ♡

Facebook - https://www.facebook.com/SitFitSi/

Instagram - https://www.instagram.com/sitfitsi/

Twitter - https://twitter.com/sitfitsi

YouTube - http://bit.ly/YouTube-SitFitSi

Želim ti super februar, preživi ga lepo na toplem in se bereva spet čez dva tedna. Uživaj, pazi nase in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]