Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Ideji, ki sta mnoge že navdušili*

18.2.2019

Jabolčno-ovseni piškoti z arašidovo glazuro

Živjo!

Uživaš v sončnem ponedeljku? Prav je tako. Tako zelo že diši po pomladi, da že sanjam o regratu, jagodah in špargljih. Super pomlad bo!

Do takrat pa ti predstavljam dva nova recepta, ki so ju mnogi že preizkusili in bili navdušeni in prepričana sem, da bosta všeč tudi tebi. Na koncu pa si poglej še pet slastih idej, ki ti bodo polepšale preostanek februarja. A le, če jih pripraviš.

Danes izpostavljam recept za piškotke, ki so nadvse odlični! Samo poglej si no notranjost tega piškotka?! Reees so super!

Izpostavljeni recept: Jabolčno-ovseni piškoti z arašidovo glazuro >>

Novo na #SitFitSi*

Quesadilla: prepognjena tortilija s sirom in brokolijem


Quesadilla so mehiška jed, ki jo imajo radi povsod po svetu. In to z razlogom! Osnova so tortilije in sir, namesto brokolija, ki je v tem receptu, pa lahko k siru daš marsikaj drugega - tudi salamo, pa meso, pa tuno, pa bučke, pa špinačo ... Ko poznaš osnovo in njeno enostavno pripravo, se lahko igraš po mili volji. Poleg si naredi solato, juho ali pa jogurt in uživaj. Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Quesadilla: prepognjena tortilija s sirom in brokolijem >>

Slasten (jutranji) toast s skuto, banano in arašidovim maslom


Različico te jedi si pripravljam že od prejšnjega poletja in nikoli ne razočara. Imava same zdrave in hranljive sestavine, ki so odlične za zjutraj, saj te (in tvoj metabolizem) lepo prebudijo in napolnijo z energijo. Imava polnozrnat toast, skuto, banane, arašidovo maslo in cimet. Super kombinacija! Recept je pripravljen v sodelovanju s Kotányi Slovenija.

Recept: Slasten (jutranji) toast s skuto, banano in arašidovim maslom >>

Trenutno najbolj vroče

Curry z lososom in špinačo

Obožujem curryje in obožujem polne okuse. Tale curry, pripravljen z božanskimi začimbami, kokosovim mlekom, lososom in špinačo je večletna uspešnica. Probi!

Poglej si recept >>

Curry z lososom in špinačo

Zeljna solata z jogurtovim prelivom

Medtem, ko čakamo na prvo svežo solato - prvi bo regrat in neskončno se ga veselim! - pojejmo še preostalo zelje. Prelij ga z osvežilnim jogurtovim prelivom, polega pa postrezi s čevapčiči, raznjiči, pečeno ribo ali pa k zelenjavnim polpetom. K vsemu gre!

Poglej si recept >>

Coleslaw oz. osvežilna zeljna solata z jogurtovim prelivom

Jutranji ovseni kosmiči z borovnicami

Zjutraj ni več tako zelo mrzlo, zato bodo taki jutranji kosmiči spet čudoviti za zajtrk in najbrž ti bo zelo všeč tudi to, da lahko pripraviš več porcij in imaš tako že v nedeljo poskrbljeno za zajtrke ves prihajajoči teden. Če ni to fajn?!

Poglej si recept >>

Jutranji ovseni kosmiči z borovnicami

Puhast krompir v oblicah

Krompir je vedno odličen. Pa če je to pečen krompir, pire krompir, pomfri ... Kaj pa, če bi spoznal/a en nov recept za pripravo krompirja? Tale je čisto enostaven, rezultat pa je nebeški. Pa še prav lepo izgleda, kajne?

Poglej si recept >>

Neverjetno enostaven puhast krompir v oblicah

Jabolka s čokolado in arašidovim prelivom

Ker včasih samo jabolko ni dovolj, ane?! Tele prigrizke lahko pripraviš zase ali pa za otroke. Če pa vseeno nimaš dovolj časa, pa poskusi vsaj krhlje jabolka namakati v arašidovo maslo. Ti povem, da te bo kombinacija navdušila. Rees je dobro.

Poglej si recept >>

Jabolka (in čips) s čokolado in arašidovim prelivom


Toliko ti imam povedati za danes. Sedaj grem pa na sončka in upam, da tudi tebi uspe ujeti čim več žarkov ta teden. Če imaš pa še kaj dodatnega časa, pa kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]