Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Poskusi s churrosi in kolački!

4.3.2019

Detox smuti z jagodičevjem in kefirjem

Živjo!

Na tale vetroven ponedeljek se ti res na kratko javljam z novim receptom v #SitFitSi zbirki in pa dvema alternativama krofom.

Če imaš krofov že pol kufer (in želodec), ti predlagam, da za jutri (in danes, bodiva iskrena) pripraviš churrose in/ali kolačke. Oboji so za želodec mnogo bolj prijazni (po krofih se jaz letos žal reeees ne počutim dobro), za tvoj dragoceni čas pa tudi. Oboje lahko pripraviš res zelo hitro. Brez čakanja na vzhajanje in brez dolgotrajne priprave. 

Čisto na kratko: churrosi so mehki španski ocvrtki, ki jih pripraviš v pol ure, dobri pa so čisto sami ali pa s čokoladno pomako. Kolački pa so po okusu taki kot krofi, na koncu koncev pa so čisto enostavni in malo okrancljani mafini. Oboji navdušijo in so prav luštna alternativa krofom. Poskusi!

Današnji izpostavljeni recept pa je sredin zajtrk. Ker vsi vemo, da bo nekaj osvežilnega, zdravega in koristnega prebavi zelo pasalo.

Izpostavljen recept: Detox smuti z jagodičevjem in kefirjem >>

Novo na #SitFitSi

Domači česnov indijski kruh naan


Zaljubila sem se v naan kruh in ti se boš tudi! Tile mehki, dišeči in vsestranski kruhki so nekaj najboljšega! Uporabiš jih lahko kot super prilogo curryjem, čilijem in drugim enolončnicam, super so kot osnova sendvičev, obožujem pa jih tudi kot dodatek solatam. Super dejstvo N.1 - simpl so za narest, zato jih lahko naredi tudi nekdo, ki ni super vešč peke. Super dejstvo N.2 - enako mehki in fantastični so tudi, če jih zamrzneš in nato na sobni temperaturi odmrzneš, kar je super ideja za tiste (mene), ki jejo manj kruha. Tale kruh moraš res poskusit! Recept je bil pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Domači (česnov) indijski kruh naan >>

Malo drugačen pust

Churrosi s čokoladno pomako

A veš, da so churrosi bolj zdravi od krofov, jih lažje pripraviš in so prav zato, ker so drugačni od krofov, bolj zanimivi? Vsi, ki so jih že poskusili pripraviti doma, so bili navdušeni. Boš ti tudi? (Valda boš!)

Poglej si recept >>

Enostavni domači churrosi (španski ocvrtki) s čokoladno pomako

Kolački s trojno čokolado

Sami mafini imajo okus po krofih, pripravljeni so pa tako, kot vsi mafini - simpl. Če želiš, da so bolj atraktivni, jim v notranjost skrij košček čokolade ali žlico namaza, jih nato povaljaj v čokoladi in posuj s čokolado. Ampak le, če se upreš samim mafinom, ki so fantastični! Da te vidim!

Poglej si recept >>

Enostavni kolački s trojno čokolado


Ker predvidevam, da ti te dni ne roji po glavi drugega kot sladice in krofi, je bil današnji mejling kratek. Seveda pa te vabim, da obiščeš www.sitfit.si/recepti in si po vsej tej noriji s krofi poiščeš super recepte za detox. Imam solate, juhce in marsikaj drugega. Pa saj, če me spremljaš, to itak veš.

Uživaj v prihajajoči pomladi, pojdi ven na zrak, pij veliko vode in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit| [email protected]