Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

KONČNO je tu pomlad!

20.3.2019

Regrat s toplim prelivom

Živjo!

Spet se ti oglašam z novim #SitFitSi mejlingom, v katerem najdeš dva nova recepta in blog zapis, ki si ga moraš NUJNO prebrati. Prihaja namreč pomlad in z njo sveže in čudovite sestavine. Da boš vedel/a, kaj z njimi pripraviti in katere te sestavine sploh so, si preberi blog zapis in shrani VSE recepte. Nato pa hop v kuhinjo!

Izpostavljeni recept je regrat s toplim prelivom, ki je res fantastična priprava te čarobne sestavine, ki počasi že kuka na plano. Jupi, OBOŽUJEM POMLAD.

Izpostavljeni recept: Regrat s toplim prelivom >>

Novo na #SitFitSi

Makaroni v paradižnikovi omaki s pečenimi paprikami iz enega lonca

VIDEO RECEPT: Makaroni v paradižnikovi omaki s pečenimi paprikami iz enega lonca

Pri tem receptu ne potrebuješ dveh loncev za ločeno pripravo omake in makaronov. Oboje pripravi v enem loncu in uživaj v čudovitih okusih. Video recept je bil pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Poglej si video in recept >>

Makaroni v paradižnikovi omaki s pečenimi paprikami iz enega lonca
Jogurtovi kozarčki s sadjem in granolo


Kaj ponavadi ješ za zajtrk? Imam idejo za odličen zajtrk, ki si ga lahko pripraviš večer prej! Najprej si pripravi en velik kozarec arašidove granole s čokolado. Pazi to - dovolj je bo za večkrat, vsaj enkrat jo poskusi tudi s toplim mlekom, da se ti čokolada stopi vanj! Za hiter in zdrav zajtrk v kozarček daj grški jogurt, sadje po izbiri in zvrhano žlico granole. Tako dobro in tako odlično za prvi obrok dneva! Recept je bil pripravljen v sodelovanju s Kotányi Slovenija.

Recept: Jogurtovi kozarčki s sadjem in granolo >>

V sezoni: POMLAD! ♡

SPOMLADANSKI RECEPTI

Narava se prebuja in kmalu nam bodo na razpolago sveže in fantastične sestavine! Ne zamudi priložnosti, da iz njih pripraviš veliko odličnega. Seznam, kaj bo kmalu v sezoni preveri v blog zapisu in si shrani recepte ter jih nato seveda tudi pripravi. Naj bo pomlad slastna!

Poglej si blog zapis in poišči recepte >>

Blog 064: Spomladanski recepti


Uživaj v pomladi, pojdi ven na zrak, pazi nase in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]