Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Pozdravimo vsi skupaj: živjo šparglji!

15.4.2019

Kremna veganska špargljeva juha

Živjo!

V današnji številki mejlinga sem jasna: imava en nov #sitfitsi recept in imava pet predlogov za pripravo špargljev, ki so ravno prišli v sezono. Nič nakladanja, nič nepotrebnih informacij. Kaj takoj k bistvu.

Izpostavljen recept je moja kremna veganska špargljeva juha, ki komaj čaka, da jo narediš tudi ti. Tako. zelo. je. dobra!

Izpostavljen recept: Kremna veganska špargljeva juha >>

Novo na #SitFitSi

Arašidova granola s čokolado


Ta granola je super. Je ravno prava kombinacija zdravega IN pregrešno dobrega. Z ovsenimi kosmiči, arašidovim maslom in chia semeni poskrbiš za zdravje, z javorjevim sirupom in čokoladnimi kapljicami se pa pocrkljaš. Samo predstavljaj si, ko se javorjev sirup, arašidovo maslo in čokoladne kapljice stopijo v toplem mleku, mmmm ...

Recept: Arašidova granola s čokolado >>

ONE TITLE

Burger s cvetačnim polpetom, šparglji in jajcem

Boljšega vegi burgerja v življenjuše nisem jedla. Ta cvetačni (ne se bat, ni zanič!) polpet, ta avokadov namaz, ti hrustljavi šparglji in razlit topel rumenjak. O.M.B. :p

Poglej si recept >>

Burger s cvetačnim polpetom, šparglji in jajcem

Enostavna špargljeva pita

Kdo pravi, da morajo biti pite zapletene? Za tole uporabiš listnato testo, pripraviš malo kremnega premaza in šparglje. Skoraj težko verjameš, da je nekaj tako enostavnega tako dobrega!

Poglej si recept >>

Enostavna špargljeva pita

Grahovo-špargljeva omaka s pirejem iz sladkega krompirja

Ta omaka je kremasta, je dišeča, je božansko dobra in še hitro pripravljena. Aaah, ta grah in šparglji na tem kremastem pireju! Med najbolj priljubljenimi comfort jedmi pri naju doma.

Poglej si recept >>

Grahovo-špargljeva omaka s pirejem iz sladkega krompirja

Frtalja s šparglji in pršutom

V tem receptu ti povem, kako lahko frtaljo brez posebnih spretnosti pripraviš doma. Upoštevaj osnovno formulo razmerja sestavin, potem se pa poigraj z zelenjavo. Z bučko in šparglji res ne moreš falit.

Poglej si recept >>

Frtalja s šparglji in pršutom

Masleni špageti s česnom in šparglji

Tile špageti so pregrešno dobri! Kako le ne bi bili - imava maslo, česen, špinačo in baziliko. Za povrh pa še maslene šparglje z drobtinami. Tole moraš pripravit enkrat te dni!

Poglej si recept >>

Masleni špageti s česnom in šparglji


Tako! Sedaj imaš šest novih idej za ustvarjanje v kuhinji in moja naloga je opravljena. Uživaj v pomladi, spi dovolj in pij vodo in nikar ne zamudi priložnosti za sprehod. Če imaš pa potem še kaj časa, pa kaj dobrega skuhaj. Potem mi pa le pokaži svoje ustvarjanje z oznako #SitFitSi.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]