Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Zadnji mesec špargljev in odprta sezona jagod

4.6.2019

https://www.sitfit.si/recepti/enostavna-spargljeva-pita/

Živjo!

Kar junij je že! Neverjetno! Še nekaj dni nazaj je bil marec ... ;)

Z junijem smo zakorakali v zadnji mesec, ko so v sezoni šparglji, zato je že skrajni čas, da jih začneš pripravljati. Veliko idej najdeš po oznako šparglji. So pa v sezono prišle tudi jagode, zato sem ti v nadaljevanju pripravila nekaj receptov z jagodami. Vsi so super.

Ker se počasi poslavljamo od špargljev (smrk smrk), ti v izpostavljenem receptu predlagam, da pripraviš špargljevo pito. Tako enostavna je in tako dobra! Ne smeš je zamudit.

Izpostavljeni recept: Enostavna špargljeva pita >>

Novo na #SitFitSi

Pisana sadno-zelenjavna solata z gamberi in limetinim prelivom


Te solate nikoli ne pozabiš! Ne le, da je prečudovita na izgled, je tudi tako zelo dobra, sveža, hranljiva in dobra, da jo res moraš pripravit to poletje. Super sveže sestavine prelij z limetinim prelivom in obogati s popečenimi gamberi, ki taaaaako zelo dišijo, da je skoraj nemogoče, da jih sploh kaj ostane za na solato! Skrivnost: potresla sem jih s Kotányi mešanico smoked. Recept je pripravljen v sodelovanju s Kotányi Slovenija.

Recept: Pisana sadno-zelenjavna solata z gamberi in limetinim prelivom >>

Poletni zavitki s humusom, popečenimi bučkami in feto

VIDEO RECEPT: Poletni zavitki s humusom, popečenimi bučkami in feto

Ti zvitki (wrapi) so idealni za hitro kosilo, večerjo ali pa malico. Pripraviš si jih lahko tudi za na pot. Sestavljeni so s polnozrnatimi tortilijami, kremastim humusom, popečenimi bučkani, feto, špinačo in bučnimi semeni. Taaako zelo so fantastični! Video recept je pripravljen v sodelovanju z Ribella.

Poglej si video in recept >>

Poletni zavitki s humusom, popečenimi bučkami in feto

Jagode!

Jagode s kremno sirovo pomako

Če imaš dobre in sladke jagode, res ne rabiš drugega. No, razen to kremasto sirovo pomako, v kateri se skriva arašidovo maslo. Njam!

Poglej si recept >>

Jagode s kremno sirovo pomako

Solata z jagodami, siri in jagodnim prelivom

Kdo bi si mislil, da jagode in sir tako zelo pašejo skupaj?! Pazi to: mlado solato sem okrasila z rezinami jagod, popečenim sirom, kremastim sirom in pa jagodnim prelivom. Priznaj: veš, da je dobro!

Poglej si recept >>

Solata z jagodami, siri in jagodnim prelivom

Ovseno-orehovo-mandljeve palačinke s čokolado in jagodami

Bi fajn palačinke? Te so fantastično dišeče, mehke, hitro pripravljene. Mešanico lahko pripraviš tudi za večkrat! Potem pa palačinke samo še speci, jih namaži s čokolado in obloži z jagodami. Simpl in taaako dobro!

Poglej si recept >>

Ovseno-orehovo-mandljeve palačinke s čokolado in jagodami

Osvežilen vanilijev chia puding s kokosom

Puding lahko pripraviš tudi brez mlečnih izdelkov! Ta je pripravljen s kokosovim mlekom, chia semeni in je skupaj s popečenim kokosom, javorjevim sirupom in jagodami resnično fantastičen - odličen je tudi za zajtrk (100x preverjeno!).

Poglej si recept >>

Osvežilen vanilijev chia puding s kokosom

Sadni kolački

Kaj dobiš, če mafin okrasiš z marmelado, smetano, čokolado in jagodami? Poslastico, ki je nikoli ne pozabiš. Vsa packarija med jedjo se 100% splača!

Poglej si recept >>

Sadni kolački


Tako, za danes bo to dovolj. Želim ti čudovito pomlad in uživaj. Ne pozabi piti dovolj vode, se pred odhodom ven namazati s sončno kremo in dovolj spati. 

Če imaš pa kaj časa, pa kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]