Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Današnji recepti te bodo navdušili

17.6.2019

Ovsena kaša z malinami in mandljevimi lističi

Živjo!

Danes se ti oglašam z najnovejšimi recepti, pozivom za sodelovanje v nagradni igri in petimi recepti za uporabo špargljev. Pa začniva!

Najprej si moraš nujno pogledat dva nova recepta. Naredila sem tisti pravi malinovec iz otroških dni! Čisto enak je in tako enostaven za pripravo - potrebuješ le DVE sestavini! Nato si poglej, kako si lahko pripraviš dišeče in zdrave vaflje, ki so mehki na noter in hrustljavi navzven.

Ker imam doma čisto preveč sladkorja, bom podarila dva paketa, v katerem je sladkor za pripravo sirupa in sladkor za pripravo marmelad. Sodeluj tudi ti!

Ker pa se šparglji počasi poslavljajo, ti tokrat še zadnjič letos polagam na srce, da pripraviš katerega izmed predlaganih receptov. Ti so moji najljubši. Vse pa najdeš pod oznako šparglji.

Izpostavljeni recept pa je danes ovsena kaša z malinami. Obožujem jo in ko jo probaš, jo boš tudi ti. Super je za zajtrk ali večerjo.

Izpostavljeni recept: Ovsena kaša z malinami in mandljevimi lističi >>

Novo na #SitFitSi

Domači sirup malinovec


Doma pripravljen malinovec ni noben bav bav. Je popolnoma enostaven za pripravo in tako zelo dober! Kot tisti pravi iz otroških dni. Potrebuješ le maline - lahko uporabiš zamrznjene ali sveže - in pa sladkor za pripravo sirupov. Ja, RES je tako enostavno! Potem pa ga lahko uporabiš v pijačah - tudi v koktejlih - če ga še malo pokuhaš, da se zgosti, pa je super tudi za čez palačinke. 

V sodelovanju z Wiener Zucker Slovenija.

Recept: Domači sirup malinovec >>

Sodeluj v nagradni igri!

V nagradni igri sodeluj tako, da v komentar na Facebook objavi zapišeš, katera marmelada ti je najljubša in mi zaupaš, kdo še ima rad marmelade. Čas imaš še danes in v torek.

Sodeluj tudi ti >>

Nagradna igra: zadeni paket sladkorjev
Konopljini proteinski vaflji z jogurtom in malinami


Vaflji postajajo vedno bolj popularni in ne čudim se, da je tako. Tile, pripravljeni tudi s konopljinim proteinskim praškom, so mehki na noter in hrustljavi navzven. Popackala pa sem jih še z grškim jogurtom s svežimi malinami. Konopljin proteinski prašek je fajn za zdravje, če ga pa nimaš, pa lahko uporabiš le več moke. In še - če nimaš pekača za vaflje, s to maso pripravi palačinke. 

V sodelovanju z MGC Nutraceuticals.

Recept: Konopljini proteinski vaflji z jogurtom in malinami >>

Zadnji šparglji letos!

Frtalja s šparglji in pršutom

Bučke, šparglji, po želji še pršut in jajčka. In še nekaj malenkosti. V receptu ti povem še, kako jo pripraviš. Res nimaš razloga, da je ne bi!

Preveri recept >>

Frtalja s šparglji in pršutom

Grahovo-špargljeva omaka s pirejem iz sladkega krompirja

Ena najboljših omak na svetu! Taka dišeča, taka kremasta, taka božansko dobra. Super za k pirejem, njokom, pašti ... 

Preveri recept >>

Grahovo-špargljeva omaka s pirejem iz sladkega krompirja

Šparglji s pršutom

Taka klasika. Super enostavna za pripravit in tako impresivna. Samo pomisli, kako dobro je, če že tako dobro zgleda!

Preveri recept >>

Šparglji s pršutom

Pisana kuskus solata s češnjevci, šparglji in gorčičnim prelivom

S tole solato ne moreš zgrešit. Pripraviš jo lahko tudi vnaprej in potem samo še uživaš. Barve, okusi, teksture ... enostavno sanjsko.

Preveri recept >>

Pisana kuskus solata s češnjevci, šparglji in gorčičnim prelivom

Burger s cvetačnim polpetom, šparglji in jajcem

Tale burger je eden najboljših vegi burgerjev na svetu! Ob poplavi vegi burgerjev na trgu, verjamem, da bi ta bil eden najbolj priljubljenih!

Preveri recept >>

Burger s cvetačnim polpetom, šparglji in jajcem


Toliko za danes. Imej se lepo, uživaj v skoraj poletju in ne pozabi piti dovolj tekočine - voda (ali pa malinovec ;)) je najboljša! Če imaš pa kaj časa, pa kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]