Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Uživaj tudi v hrani!

15.7.2019

Krompirjevi “ježki”

Živjo!

No, kje sem te ujela? Na plaži, v kampu, v službi, doma? Kjerkoli že si, upam, da se imaš lepo in da uživaš v poletju. Da pa bo tvoje poletje še boljše, si poglej nekaj luštnih idej za kulinarično uživanje. 

Naj ti tu še povem, da sem si to poletje vzela tudi za osveževanje starih, a vseeno čudovitih receptov, zato pričakuj osvežene fotke. Receptov, ki so odlični, a imajo stare fotke, je ogromno.

Nikar pa na koncu mejlinga ne zamudi še nekaj poletnih idej, vse pa na www.sitfit.si najdeš pod oznako Poletje.

Izpostavljen recept so krompirjevi ježki, ki navdušujejo čisto vse, ki so jih poskusili. Če jih še nisi nikoli pripravil/a, je zdaj idealni čas!

Izpostavljen recept: Krompirjevi ježki >> 

Stari novi recepti na #SitFitSi

Poletna tortica z breskvami in borovnicami


Tale tortica je fantastična! Mehka, sočna, osvežilna in polna sadja. Pripravljena z manj maščob, z grškim jogurtom in polnozrnato pirino moko. Resnično enostavna je in tako dobra! Postrezi jo s sladoledom ali grškim jogurtom.

Recept: Poletna tortica z breskvami in borovnicami >>

Mešana solata s tunino in inčunovim prelivom


Take mešane, polne hranljivih sestavin, osvežilne in neverjetno dobre solate so idealne za poletni čas. Če ti inčunov preliv ni všeč, solato pripravi z gorčičnim (najdi tu). Solato lahko pripraviš tudi vnaprej, le preliv dodaj tik pred postrežbo. Ni človeka, ki je ne bi maral!

Recept: Mešana solata s tunino in inčunovim prelivom >>
Z ekipo Lušt.

Enostaven pisan riž s korenjem, grahom in koruzo


Pisan riž poln zelenjave in dišečih začimb je tako doooober, da ga boš pripravil/a večkrat! Za pripravo res ne potrebuješ veliko časa, zelenjavo le prepražiš, dodaš riž in tekočino in pustiš, da se riž skuha. Tako enostavno! Z veliko skledo solate je popoln poletni obrok!

Recept: Enostaven pisan riž s korenjem, grahom in koruzo >>

Vrhunske poletne ideje

Rezanci iz enega lonca z bučko, češnjevci in meto

Za pripravo telih pisanih rezancev potrebuješ le en lonec! Okusi te pašte so tako sveži, tako kremasti in tako dobri! Kuhanje odličnih jedi je lahko tako enostavno!

Poglej si recept >>

Rezanci iz enega lonca z bučko, češnjevci in meto

Ekspresna bučkina tortilija pica

Bi vse okuse pice, pa se ti ne da čakati nanjo sto let? Pripravi jo s tortilijo! Nanjo naloži vse, kar bi sicer na testo za pico in uživaj. Uporabiš lahko pečico ali pa jo daj kar v ponev in jo pokrij s pokrovom. Enostavno!

Poglej si recept >>

Ekspresna bučkina tortilija pica

Špinačne palačinke z borovnicami

A veš, da daš lahko v testo za palačinke svežo špinačo in da so potem palačinke prikupno zelene? Res luštne pridejo, pa tako dobre! Poleg pa malo borovnic in javorjev sirup. Njam!

Poglej si recept >>

Špinačne palačinke z borovnicami

Polenta po primorsko z ocvrtimi jajčevci

Polenta je lahko tudi zabavna! S tole paradižnikovo omakco in v pečici ocvrtimi jajčevci pa sploh. Mmmm.

Poglej si recept >>

Polenta po primorsko z ocvrtimi jajčevci

Piščanec v paradižnikovi omaki s špinačo

Tokrat pripravi malo drugačnega piščanca! Za kremasto, dišečo omako uporabi paradižnike in nekaj skrivnih sestavin. To jed lahko postrežeš s kruhom, daš k pašti ali pa na riž. Možnosti je nešteto!

Poglej si recept >>

Piščanec v paradižnikovi omaki s špinačo


Toliko za tokrat! Uživaj v poletju, pazi nase - ne pozabi na sončno kremo in vodo! - lepo se spočij in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj. Veliko poletnih idej najdeš pod oznako Poletje.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]