Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Previdno in zabavno v leto 2020 in se vidimo spet naslednje leto!

23.12.2019

Pomarančni mousse s čokoladnimi piškotki

Živjo!

Še zadnjič letos se ti oglašam z novostmi iz #sitfitsi kuhinje. Imava čokoladni tiramisu, pripravljen z biskvitom in brez kave, slastne cimetove rolice s svilnatim premazom, dišeče pomarančne piškotke in pa kremno in zelenjave polno juho z lečo. Vsi štirje recepti so božanski!

Nato pa sem ti naštela še nekaj luštnih receptov, ki ti bodo polepšali še preostale decembrske dneve. 

Današnji izpostavljeni recept je še ena slastna sladica, ki je lahko odličen zaključek tvoje praznične pojedine. Predstavljam pomarančni mousse s piškotki in smetano. Za polizat kozarčke dobro!

Izpostavljeni recept: Pomarančni mousse s čokoladnimi piškotki >>

Novo na #SitFitSi

Slastne polnozrnate cimetove rolice s kremnim premazom


Težko ti opišem, kako zelo dobre so te cimetove rolice. Jih boš moral/a kar pripraviti in poskusiti! Lahko pa ti namignem, da ti bo mehak in dišeč biskvit nadvse všeč, svilnati kremni premaz pa ti bo zmešal glavo. Kombinacija obojega naredi to sladico božansko! 

Recept: Slastne polnozrnate cimetove rolice s kremnim premazom >>
V sodelovanju z Agragold Slovenija.

Božanski biskvitni čokoladni tiramisu (brez kave)


To je malenkost nenavaden recept za tiramisu. Namesto kave pri pripravi uporabiš kakav, namesto otroških piškotov pa imava biskvit. Pa še v mascarpone kremi se skriva bela čokolada. Nenavadno, a slastno!

Recept: Božanski biskvitni čokoladni tiramisu brez kave >>
V sodelovanju s Kotányi Slovenija.

Kremna zelenjavna juha z lečo


Ta nasitna, zelenjave polna juhca, ki jo čisto naravno zgostimo, je ena najboljših juhc na www.sitfit.si. Pripraviš jo lahko tudi z zamrznjeno zelenjavo in pustiš, da lepo brbota in neverjetno lepo odišavi tvojo kuhinjo. Vnaprej lahko pripraviš večjo količino te slastne juhce in potem v njej uživaš večkrat. 

Recept: Kremna zelenjavna juha z lečo >> 


Nadvse dišeči pomarančno olivni piškotki

VIDEO RECEPT: Nadvse dišeči pomarančno olivni piškotki

Neverjetno dišijo, so pripravljeni en-dva-tri in vedno zadovoljijo. Pripravljeni so z olivnim oljem in pomarančno lupinico ter povaljani v sladkorju. Zaradi kontrasta kislega in sladkega so nadvse presenetljivi. In taaako dobri!

Poglej si video in recept >>

Nadvse dišeči pomarančno olivni piškotki

Pocrkljaj se! <3

Vroči (kuhan) gin

Za odličen kuhan gin ti ni treba iti v mesto v gužvo. Pripravi ga kar doma. Potrebuješ gin, jabolčni sok in nekaj toplih začimb. Ker ga delaš doma, si lahko količino gina tudi prilagodiš. 

Poglej si recept >>

Vroči (kuhan) gin

Česnov kruh s sirom

Ko dobiš družbo, jo preseneti z dišečim, mehkim in nadvse lepim hlebčkom kruha. V razpoke, ki jih lahko enostavno narediš kar z nožem za kruh, namaži česnovo maslo, dodaj sir in pusti, da vse ostalo naredi pečica. Poleg postrezi kak kozarec vina, pa bo družba več kot zadovoljna. Preverjeno!

Poglej si recept >>

Česnov kruh s sirom

Krompirjevi “ježki”

En mali dodatni korak pri pripravi pečenega krompirja, pa takšen učinek! Ti mali ježkasti krompirčki so mehki na noter in lepo hrustljavi na ven. Ker so narezani, jih lahko enostavno kar trgaš. Slišim, da so ti krompirčki neverjeten uspeh prav pri otrocih. Odrasli se ga pa tudi ne branijo, pravijo.

Poglej si recept >>

Krompirjevi “ježki”

Pečen camembert s krutoni

Še ena luštna jed, primerna za družbo! V mehak camembert zapiči malo česna in rožmarina, ga pokapaj z olivnim oljem in postavi v pečico. Poleg pripravi koščke popečenega kruha, ki ga potem pomakaj v stopljen sir. Prava mala uživancija, ki navduši prav vse!

Poglej si recept >>

Pečen camembert s krutoni

Churrosi s čokoladno pomako

Tudi na churrose - mehke španske ocvrtke - ti ni treba v mesto. Pripravi jih doma, poleg pa nikar ne pozabi naredit še čokoladne pomake. To sladico obožujejo mladi in starejši, saj je božanska!

Poglej si recept >>

Churrosi s čokoladno pomako


Tako, upam, da ti bo uspelo najti kakšno inspiracijo in idejo za decembrsko gurmansko uživancijo. Še več idej pa najdi na www.sitfit.si/recepti.

Do konca leta ti želim čim več lepih trenutkov in zabave. Pazi nase in na ostale okoli sebe in se imej lepo. Leto 2020 pa naj bo slastno, zdravo, zabavno, vznemirljivo in nadvse nepozabljivo. Hvala, ker si bil/a z mano v letu 2019 in upam, da boš z mano tudi v 2020.

Čudovito se imej in se bereva spet v 2020.

Tebi in tvojim želim srečno in slastno!
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]itfit.si