Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Uživaj v čudovitih pustnih poslasticah*

17.2.2020

Enostavni domači churrosi oz. španski ocvrtki s čokoladno pomako

Živjo!

Na današnji ponedeljek se ti oglašam z novostmi iz #SitFitSi kuhinje. Imava tri "nove" recepte in nekaj čudovitih idej za zapravljanje časa v kuhinji. Predstavljam ti čudovit piščančji golaž z bučo in gobami, popolno mascarpone tortico s čokolado in brez grama moke ter odlično ribjo juho z veliko zelenjave. 

Današnji izpostavljeni recept so doma pripravljeni churrosi oz. španska različica krofov. So resnično enostavni in primerni za pripravo za vse, ki se jim ne da ukvarjati z dolgotrajnim pečenjem krofov. En lušten recept za mafin-krofe pa najdi tudi spodaj med sezonskimi predlogi.

Izpostavljen recept: Churrosi oz. španski ocvrtki s čokoladno pomako* >>

Novo na #SitFitSi

Piščanec z gobami in rumeno bučo v vinski omaki


Koščki mehkega in sočnega piščanca se skupaj z zelenjavo kopajo v dišeči in kremasti vinski omaki, ki je resnično čudovita. Jed postrezi s kruhom, s katerim pomaži vso to krasno omako, lahko pa piščanca z zelenjavo v omaki postrežeš tudi z ajdovo kašo.

RECEPT: Piščanec z gobami in rumeno bučo v vinski omaki >>

Najboljša čokoladna mascarpone tortica brez moke


Za pripravo te čokoladne tortice, ki je najbolj popularen recept na www.sitfit.si, uporabi mascarpone sir in pa čokolado z vsaj 55% kakava. Ker se pripravi brez enega grama moke, bo zagotovo všeč vsem, ki se morate ali želite moki izogibati. 

RECEPT: Najboljša čokoladna mascarpone tortica brez moke >>

Fantastična ribja juha z veliko zelenjave


Če so ti ribe všeč in če si želiš tople, dišeče in zdrave juhe, poskusi tole juho in verjemi mi, da bo zagotovo tvoja najljubša ribja juha na svetu. K tej topli in dišeči juhi, polni zelenjave in morskih okusov, se odlično poda polnozrnat kruh. 

RECEPT: Fantastična ribja juha z veliko zelenjave >>

Sezonski predlogi

Enostavni kolački s trojno čokolado*

Tile mafini so neverjetno podobni krofom. So mehki, dišeči in res božanski. Če vanje stlačiš malo čokolade, jih nato še povaljaš v čokoladi in še okrasiš s čokolado, si res v kulinaričnih nebesih.

Poglej si recept >>

Enostavni kolački s trojno čokolado

Solata s čičeriko, artičokami, feto in limoninim prelivom

Tole solato lahko pripraviš tudi vnaprej in odneseš s seboj v službo ali šolo. Je neverjetno bogatega in svežega okusa, pripravljena pa je s samimi zimskimi sestavinami. In ta preliv?! Božanski!

Poglej si recept >>

Solata s čičeriko, artičokami, feto in limoninim prelivom

Skutini štruklji

Obožujem skutine štruklje, ki so polno nežnega skutinega polnila. Tile so dišeči, mehki in božanski. Vanje lahko po želji dodaš rozine, vsekakor pa jih potresi z maslenimi drobtinami in malo sladkorja.

Poglej si recept >>

Skutini štruklji

Zelenjavna ramen juha

Topla juhca, v kateri se kopa polno zelenjave - mlada čebulica, gobe, korenje, ingver - in nežni špagetki, ti bo v teh hladnejših dneh zagotovo všeč. Tudi to juhco lahko pripraviš vnaprej.

Poglej si recept >>

Zelenjavna ramen juha

Mehke arašidove granola ploščice

Bolj zdravih, mehkih, nasitnih in luštnih prigrizkov ni nikoli dovolj, kajne? Tile so pripravljeni z ovsenimi in koruznimi kosmiči, arašidi in arašidovim maslom in medom. Joj, kako so dobri!

Poglej si recept >>

Mehke arašidove granola ploščice


Toliko ti imam povedati danes. Če pripraviš katero izmed danes izpostavljenih jedi ali katero izmed jedi na www.sitfit.si/recepti, jo objavi in označi z #SitFitSi. Čisto vsaka objava mi polepša dan. Sicer pa ti želim lep preostanek februarja, uživaj in pazi nase. 

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj.

Sit Fit | [email protected]