Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Pridno #ostanidoma in okusno #kuhajdoma

14.4.2020

Najboljša čokoladna mascarpone tortica brez moke

Živjo!

Mislim, da nam gre kar dobro! Pa čeprav tudi rojstne dneve in praznike sedaj preživljamo malo drugače. A bo enkrat bolje! In ti, ti si ok? ♡

Danes te spomnim na sočno čokoladno tortico z mascarponejem in brez moke, predstavljam pa osnovni recept za frtaljo ter recept za toplo in pomirjujočo juho z lečo. Same dobrote!

Na koncu pa ne spreglej še pet okusnih, luštnih in nadvse odličnih receptov.

Izpostavljen recept: Najboljša čokoladna mascarpone tortica brez moke >>

Novo na #SitFitSi

Odlična pomladanska frtalja s šparglji


Poglej si osnovni recept za jajčno osnovo, potem pa v frtaljo dodaj zelenjavo in proteine, ki jih imaš doma in so ti všeč. Jaz sem tokrat izbrala šparglje, bučke in pršut. Ta frtalja je s skledo solate in kosom kruha popoln pomladni obrok.

RECEPT: Odlična pomladanska frtalja s šparglji >>

Odlična juha z rdečo lečo in zelenjavo


Ta juhca, pripravljena z osnovno zelenjavo in rdečo lečo, te poboža in pogreje na noter in navzven. Je hranljiva in neverjetno slastna. Poskusi jo in se pocrkljaj, ker če pa kaj potrebujemo te dni, je pa crkljanje.

RECEPT: Odlična juha z rdečo lečo in zelenjavo >>

Okusno, enostavno in tudi zdravo

Metuljčki s pečenim česnom

Tudi, če imaš doma le testenine, česen in olivno olje, si lahko pripraviš sanjske testenine. Prosim, zaupaj mi, speci celo glavico česna in se prepričaj, da je pečen česen milijon let stran od surovega.

Poglej si recept >>

Metuljčki s pečenim česnom

Ovseni kosmiči z zlatim mlekom in sadjem

Tega sončka v kozarčku se pa nihče ne bi branil, grem stavit!  Imava dobro znano zlato mleko in pa ovsene kosmiče, ki ju damo počivat čez noč. Zjutraj te čaka poslastica življenja, ki je zdrava, nasitna in polna energije. Točno to, kar rabimo zdaj!

Poglej si recept >>

Ovseni kosmiči z zlatim mlekom in sadjem

Mešana solata s tunino in inčunovim prelivom

Če imaš doma vsaj malo solate, pa kakšno papriko, korenje, koruzo ... si pripravi mešano solato. Dodaj ji tunino in inčunov preliv, čisto ok pa bo tudi le olje in kis. Ja, mavrica ti bo dobro dela.

Poglej si recept >>

Mešana solata s tunino in inčunovim prelivom

Piščanec v paradižnikovi omaki s špinačo

Za spremembo piščanca pripravi v paradižnikovo-masleni omaki. Uporabi pelate, česen in maslo. Priloga je lahko karkoli, tudi le kruh za pomazanje vse omake bo ok. 

Poglej si recept >>

Piščanec v paradižnikovi omaki s špinačo

Domača borovničeva chia marmelada

Si brez marmelade? Če imaš doma katero koli (zamrznjeno) jagodičevje in chia semena, si jo pripravi v 15-ih minutah. Super okusna je, paše pa čisto na vse!

Poglej si recep >>

Domača borovničeva chia marmelada


Vabim te, da še naprej #ostanidoma in #kuhajdoma! Verjamem, da ti bo z mojo pomočjo šlo lažje, zato se mi le pridruži na instagramu in facebooku, recepte pa poišči na www.sitfit.si.

Drži se, pazi nase in ostani zdrav/a. ♡

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]