Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Top sezonski poletni recepti

20.7.2020

Fantastična bučkina kremna juha

Živjo!

Danes se ti na hitro javljam z novostmi iz #SitFitSi kuhinje. Imam dva "nova" recepta in pet idej za pripravo okusnih poletnih obrokov. Še več idej najdi pod oznako Poletje.

Sicer pa naša ekipa pridno dela na prenovi spletnega mesta, ki bo omogočala lažje spremljanje receptov tudi prek mobilnega telefona. Mislim, da ti bo prenova všeč!

Današnji izpostavljeni recept je kremna, popolnoma naravna in nadvse okusna bučkina juha. Upam, da se je to poletje že znašla na tvojem krožniku in da ti je bila všeč. Če pa še ne, pa ne vem, kaj čakaš! ;)

IZPOSTAVLJENI RECEPT: Fantastična bučkina kremna juha >>

Novo na #SitFitSi

Sladoled s piškoti in vročimi višnjami


Ooooh, ja, to je sladica poletja! Pripravljena v petih minutah, pa tako dobra. Potrebuješ piškote, višnje ali češnje ali jagodičevje, sladoled in čokoladne mrvice. Tako enostavno in taki božanski okusi!

RECEPT: Sladoled s piškoti in vročimi višnjami >>
Pripravljeno v sodelovanju s Kotányi Slovenija.

Sočen sendvič s pečeno zelenjavo in avokadovim namazom


Ta veganski sendvič je poln nežno popečene zelenjave, hrustljave solate, sočnega paradižnika in kremastega avokada. Če te našteto ne prepriča, mi je kar malo hudo zate. Res je fantastičen!

RECEPT: Sočen sendvič s pečeno zelenjavo in avokadovim namazom >>

V sezoni

Ekspresna bučkina tortilija pica

Super pica v desetih minutah! Za testo uporabi tortilijo, nato pa nanjo razporedi vse, kar ti je všeč. Tu imam bučke, češnjevce, pesto in mocarelo. Res fajn in tako dobro.  

Poglej si recept >>

Ekspresna bučkina tortilija pica

Kumare v omaki s krompirjevimi njoki

Prav greh bi bil, če sedaj, ko je naokoli toliko kumar, ne bi naredili tele čudovite omake. Je malenkost drugačna od klasične, ampak prav tako odlična. Poskusi jo!

Poglej si recept >>

Kumare v omaki s krompirjevimi njoki

Soba noodles solata z brokolijem, papriko in arašidovim prelivom

Oooh, to pa je ena božanska poletna solata. Imava špagete (lahko ajdove), papriko, brokoli in odličen arašidov preliv. Tole si lahko vzameš tudi s seboj in potem uživaš v hranljivi, božanski in navdušujoči solati.

Poglej si recept >>

Soba noodles solata z brokolijem, papriko in arašidovim prelivom

Zelenjavne polnjene paprike v paradižnikovi omaki

Filane paprike! In to zelenjavne. Čeprav čez klasiko ni, so te zelenjavne, ki so pripravljene na enak način, prav tako odlične, saj so polne zelenjave in neverjetnih okusov. Letos jih pa boš, ane?

Poglej si recept >>

Zelenjavne polnjene paprike v paradižnikovi omaki

Čokoladno-bučkino pecivo

Opozorilo za skeptike – bučke se ne okuša, saj vase vsrkajo vse druge okuse, predvsem kakav. Zato brez skrbi, pripravi to pecivo in navduši sebe in druge. 

Poglej si recept >>

Čokoladno-bučkino pecivo


Toliko za danes. Uživaj v poletju in obilici svežih sestavin, ne pozabi piti dovolj vode in pazi nase. Če ti kdaj zmanjka idej, pa se mi pridruži na instagramu in facebooku, recepte pa poišči na www.sitfit.si/recepti.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]