Če ne vidiš tega e-sporočila, klikni tukaj Mobilna različica

FB

Nič nam ni hudega!

20.9.2015

Živjo!

Danes se ti oglašam iz Slovenije, kjer nam je v primerjavi z nekaterimi po svetu prav lepo. Čeprav je vedno prostor za izboljšanje, ima večina Slovencev srečo. Smo na toplem, smo siti in nismo sredi vojne. Ne bom se spuščala v moraliziranje, želim le povedati, da smo lahko srečni, da smo, kjer smo in da moramo zato razumeti, pomagati in biti spoštljivi do tistih, ki nimajo te sreče. Bodimo človeški! <3

Današnji izpostavljeni recept so ajdove palačinke s super duper okusnim in ZDRAVIM nadevom. Avokado + losos + rukola = zdravje. :)

Recept: Ajdove palačinke z dimljenim lososom, kumaro in avokadovo kremo >>

Novi recepti

Piščančji pohančki z arašidovo pomako
Mehiški rdeči riž s pečeno koruzo in zeljno solato

V zadnjih dveh tednih sem objavila 6 novih receptov. Vsi so odlični, vsi so bolj ali manj enostavni in vsi samo čakajo, da jih pripraviš tudi ti. 

Prvi recept je čudovit finger food, ki ti bo prišel prav ob gledanju vseh današnjih/prihodnjih športnih dogodkov. Ali pa na zabavah. Ali pa kadar koli in kjer koli. ;)

Recept: Piščančji pohančki z arašidovo pomako >>

Drugi recept je trenutno eden mojih najljubših - obožujem riž! Okusi, ki so zbrani v tem rižu so neverjetni. Pa tako kremast je - za polizat krožnik!

Recept: Mehiški rdeči riž s pečeno koruzo in zeljno solato >>

Limetina limonada z rdečo grenivko in baziliko

Za tople IN mrzle dni. Poleti ji dodaj led, pozimi pač ne. Vsebuje veliko vitaminov in polnih okusov - piko na i ji da sveža bazilika. Poskusi in mi povej, kako ti je všeč. :)

Recept: Limetina limonada z rdečo grenivko in baziliko >>

Limetina limonada z rdečo grenivko in baziliko
Tris novih receptov


Na sitfit.si so še trije recepti, ki so odlični in nestrpno čakajo nate. Bučkina kremna juha, ki jo seveda lahko pripraviš brez kruha in/ali smetane je najboljša prav te dni, ko je bučk povsod veliko. Tajski mango s kokosovim rižem je poslastica, ki ne izgleda le lepo, je tudi odlična. Peresniki s pečeno zelenjavo in drobtinovim posipom pa so tako dobri, da se ti bojo pozimi prikazovali v sanjah. Če mi ne verjameš, poskusi in se prepričaj.

Levo: Bučkina kremna juha >>

Sredina: Tajski mangov suši s kokosovim rižem >>

Desno: Polnozrnati peresniki s pečeno zelenjavo >>

Na Sit Fit blogu

Dunaj


Na vsakem potovanju nama je - ok, priznam, predvsem meni - pomembna hrana. Čeprav nama vedno ne uspe poskusiti vsega, kar država, kamor greva, nudi, pa vseeno. Na letošnjem dopustu na Dunaju sva poskusila saher torto, poskusila sva obvezen šnicl in še mnogo drugih jedi. Seveda nisva le jedla, ogledala sva si mnogo znamenitosti in predvsem presedela in preležala mnogo ur v njihovih čudovitih parkih. <3 parke! Za pokušino sem zbrala nekaj fotk, več o Dunaju in njihovi hrani pa si oglej na blogu.

Preberi več in si oglej še več fotografij: Blog 016: Dunaj

V nadaljevanju ...

V prihajajočem tednu imam zate pripravljene tri njami recepte. Kot vedno, jih bom objavila v ponedeljek, sredo in petek. Preostale dni pa pač poskusi kak recept, ki je že objavljen.

Spremljaj: Vsi recepti >>

Upcoming recepti


Lep teden želim in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj. :)

Do naslednjič,
Barbara

Če si RES prepričan/a, da se želiš odjaviti od našega Sit Fit mejlinga, klikni tukaj.

Sit Fit | [email protected]