Če ne vidiš tega e-sporočila, klikni tukaj. Mobilna različica

FB

Hrana za hladne dni

4.10.2015
Ameriške palačinke z javorjevim sirupom

Živjo!

Res se je ohladilo! Brrr. Dvojne nogavice ftw! Da je bolj hladno, se pozna tudi v moji kuhinji. Kuham juhe in golaže in sladice! Same jedi, ki pogrejejo. Ampak se ne pritožujem, ker imam rada jedi na žlico. Pa da ne omenjam sladic! Aaah, sladice. <3

Da ne pozabim, današnji izpostavljen recept so puhaste, mehke in dišeče ameriške palačinke, ki jih lahko preliješ z javorjevim sirupom, sadjem, čokoladnim namazom ali marmelado. 

Recept: Ameriške palačinke z javorjevim sirupom >>

Novo na Sit Fit

Mehiška jajca


Tale jed je zmagovalka med novimi receptu v zadnjih dveh tednih. Kaj ne izgleda noro lepo? Tale jed je enostavna za pripravo, noro diši in vsakogar navduši. Poleg moraš nujno postreči s kruhom, da z njim popivnaš vso omako in rumenjak, ki se razlije in poljubčka omako. Mmmmm ...

Recept: Mehiška jajca >>

Blog 017: Feferoni

Nič ne pogreje telo hitreje od feferonov. V tokratnem zapisu preberi vse o tem, kako se jih vzgaja, kako se jih v receptih uporabi in kako se na pekočo hrano navadiš. Na fotki je čili marmelada, recept najdeš v blog zapisu. Odlična je!

Preberi blog zapis >>

Čili marmelada
Novi recepti


Še trije novi recepti, ki te bodo pogreli in zadovoljili, so juha z zelenjavo in rezanci, sladica, da dol padeš in krompirjev golaž, ki ga pripraviš iz vseh znanih sestavin: krompirja, gobic in stročjega fižola. Prava poslastica!

Levo: Riževi rezanci v juhi z artičokami, gobami, fižolom in špinačo >>
Sredina: Skutina pita s slivami >>
Desno: Krompirjev golaž s stročjim fižolom in gobami >>


Hofer & Sit Fit

Dobrote, dobrote

Super ekipa Fer Fuda in Hoferja mi je poslala tale VELIK paket presenečenja. Juhu. Hvala! :) Iz teh sestavin bom/sem pripravila veliko različnih jedi. Bom na Instagramu kmalu objavila kolaž jedi, ki so nastale iz tegale kupa dobrot. Če te zanima ta kolaž in utrinki iz moje kuhinje - velikokrat lahko vidiš fotke jedi, ki jih še nisem objavila! - se mi pridruži.

Sit Fit na Instagramu >>

Hofer

Tri stari/novi recepti

Ponovno fotografirani


V zadnjih dveh tednih sem bila spet pridna in sem ponovno skuhala in fotografirala več "starih" receptov. Tile trije so mi TAKO všeč, da ti jih moram pokazat. Čokoladna poslastica na levi je bila za večerjo (malo manj kot pol sva je pojedla z Domnom, ostalo pa sem odnesla mojim domačim), strupeno izgledajoč smuti (avokado! špinača! kivi!) je bil za zajtrk, juhica s porovimi kruhki pa naju je pogrela za kosilo. Pa saj ne vem, kaj je najbolj dobro!

Levo: Čokoladno-bučkino pecivo >>
Sredina: Zelen super smuti >>
Desno: Juha z rdečo lečo in začimbami >>

V sredo!

Skrivnostna sladica

Karamelizirana jabolka. <3 To je vse, kar bom rekla. Ok, rekla bom še to, da je ta sladica BOŽANSKA in da je ne smeš zamuditi. Recept bom objavila v sredo. Zato se le pripravi, navdušila te bo. *slin slin*

V sredo ... >>Želim ti en čudovit teden in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj!

Do naslednjič,
Barbara

Če si RES prepričan/a, da se želiš odjaviti od našega Sit Fit mejlinga, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]