Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj Mobilna različica

FBTW

Živjo 2016!

31.12.2015

Limetina
 limonada z rdečo grenivko in baziliko

Srečno in okusno 2016!

Pa smo ga dočakali. Dan, ko na veliko jemo in pijemo. ;) Naredi si lep dan, večer in noč in uživaj!

V letu 2016 pa ti želim veliko zdravja (pazi nase in na bližnje, veliko spi, dobro in raznoliko jej in se rekreiraj), poguma (vzemi življenje v svoje roke in si ga naredi takega, kot si ga zaslužiš), potrpljenja (življenje je nenehna borba in za priložnosti in srečo se je treba boriti) in predvsem veliko smeha (nasmehni se, tudi če ti ni do smeha, smeh je nalezljiv). :)

Še obvestilo in opravičilo na hitro. :) Morda si opazil/a, da v zadnjih dveh tednih nekaj vsebin ni bilo na voljo. Imela sem težavo (zelo milo rečeno ... in ne, ne bom kazala s prstom) s serverjem. Sedaj sem vse vsebine spet uredila in so spet na voljo. Hvala za razumevanje. *mua*

Zadnji dan v letu pa ti spodaj predstavljam še dva nova recepta, ki ju lahko (jap, dovolim :p) pripraviš za silvestrsko večerjo. V temle blog zapisu tukajle (<< klik klik!) pa je še nekaj dodatnih predlogov, med katerimi lahko izbereš in si pripraviš okusno pojedino.

Če ti je dolgčas, pa si oglej še nekaj mojih neposrečenih receptov v letu 2015 tukajle. Naslednje leto jih bom objavila več, obljubim. ;)

DVA NOVA RECEPTA

Brusketa
 z gvakamole omako in popraženimi gamberi


Predstavljam ti brusketo. Brusketo z gvakamole omako in popraženimi gamberi. Njam! Pripravi jo v petnajstih minutah in uživaj v njej trideset sekund. Jap. Trideset sekund. Ker jo bo tako hitro zmanjkalo. Hihi.

Recept: Brusketa z gvakamole omako in popraženimi gamberi >>

Krompirjevi “ježki”


Predstavljam ti ježke. Krompirjeve ježke. Čeprav izgleda priprava res zapletena, sploh ni tako. Potrebuješ le krompir, nož in žlico. Jap. Res ni zapleteno. In dišiiiiii!

Recept: Krompirjevi "ježki" >>


Sedaj pa pojdi in uživaj v zadnjem dnevu leta 2015. Obljubi mi, da boš pazil/a nase in na vse okoli sebe med praznovanjem. Obljubiš? Hvala. :)

Uživaj, lepo praznuj in se bereva spet naslednje leto. Srečno in hvala, ker me bereš. <3

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]