Če ne vidiš tega e-sporočila, klikni tukaj

 

FB

Te je v kuhinji strah?

16.5.2015

The great forest

Živjo!

Ti, ja ti, ravno TI, si med prejemniki zgodovinske številke Sit Fit mailinga!

Virtualna petka: *plosk*! Juhej!!

Tole je prva sploh številka Sit Fit mailinga in jap, je prva in nope, ni zadnja. Zelo hvala za prijavo, sem zelo vesela. :) Upam, da ti bodo vsebine všeč. Kaj vse se bo našlo v temle mejlingu? Erm. To bova pa skupaj odkrivala. Lepo počasi, sčasoma. Se vidi, da si s tem puščam čisto proste roke, ane? Karkoli že bo, objubim, da bom tebi najprej zaupala. :)

Lansiranje spletnega mesta je bilo kar čustveno, ti moram priznat. Dobila sem nekaj prijaznih komentarjev, nekaj pohval. In par preiskušenih receptov. Bi pa bila vesela, če bi jih bilo več. Ker se je fino pogovarjati o hrani.Naj ti zaupam, da se Domnu ne da pogovarjat o brusketi s češnjevimi paradižniki že petič zapovrstjo. Ker on hrano raje je. In se ne pogovarja o njej. Petkrat. Zapovrstjo. Jaz pa bi se pogovarjala o brusketi s češnjevimi paradižniki. Hmm ... a poznaš koga, ki bi se pogovarjal z mano o ... rečva, brusketi s češnjevimi paradižniki?

Toooorej. Povej, ti je že uspelo skuhati kakšen moj recept? Erm ... to res ne ponovim dovoljkrat - saj veš, da ti recepti niso SAMO za hujšanje, ane? So super odlični tudi za nedietarje. Res. Poskusi. Potem pa mi sporoči v komentarjih na sajtu, kako je ratalo, fotko pa - saj ne silim, sploh ne, ampak lahko pa - objavi na Sit Fit Facebook strani. Kar se tega nesrečnega Facebook-a tiče - če te zanimajo objave, FB stran polajkaj/všečkaj in klikni še na Get notifications/Prejemaj obvestila.
 
Pa pojdiva - ker je tole vse pač le o hrani - sedaj h hrani. Ne vem, če veš točno številko - v času lansiranja spletnega mesta sta bila na sitfit.si objavljena stodva, jap 102 recepta, od takrat pa sem objavila že 5 novih. Same fine, če mene vprašaš.

PET (5!) NOVIH RECEPTOV

RIBJA JUHA

Kateri izmed teh petih novih je meni najboljš všeč? Saj sem vedela, da te to zanima. Naj pomislim ... Ribja juha! Ker je F.E.N.O.M.E.N.A.L.N.A.!

Spoznaj najboljšo ribjo juho na svetu. Brez kosti. Res čisto brez kosti. Ker, če je kaj groznega na svetu, je ribja juha s kostmi.BURGER S SCUFANIM PIŠČANCEM

Saj vem, da so najbolj priljubljeni burgerji tisti z mesno polpeto. Ampak! Divja ideja! Kaj pa, če bi enkrat v bombetko dali kaj drugega? Jaz sem za!


POLENTA Z RDEČIM FIŽOLOM IN ZELENJAVO

Pričaraj si sonček na krožniku! Še dobro, da je polenta lepe rumene barve. Ker ta prvi stavek sicer ne bi imel smisla. In bi izpadla ... no ja, čudna.

JUHA IZ RDEČE LEČE Z ZELENJAVO

Poletje se pooooočasi bliža! In na hladne dni, ki bodo do poletja žal neizbežne, bo tale juha zelo pasala.


BUČNA RIBANKA

Če se v receptu bučka nariba, jedi lahko rečem ribanka, kaj praviš? Jaz mislim, da ja. Ali ne?


Preden si zaploskava, ker sva preživela prvo, yes yes, prvo številko Sit Fit mailinga, pa še tole. Na blogu - ja, pišem tudi blog - sem nazadnje pisala o strahu. In ne o stranu pred temo. Ali ... kačami - uf, tale zadnji je kar močan!

No, torej. O strani pred preizkušanjem novih okusov. Novih okusov hrane, seveda! Ker smo, dajva no, priznajva, navajeni  jesti dokaj enolično hrano na katero se več ali manj navadimo že v otroštvu. Da, tudi jaz sem bila taka, jap, tudi jaz. Ampak! Čeprav se navad težko otresemo, to ni nemogoče. Zato preberi tale zapis in, zaboga, poskusi kaj novega!

Kot sem rekla že prej - pa me je prekinila misel o blogu - super nama je uspelo. *plosk plosk* Jaz sem natipkala in poslala prvo številko mejlinga, tebi jo je pa uspelo prebrati. Kaj nisva super skupaj?!

Sedaj pa, bodi fajn in pojdi kaj dobrega skuhat!

Do naslednjič!
Barbara

Če si RES prepričan/a, da se želiš odjaviti od našega Sit Fit mejlinga, klikni tukaj