Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj Mobilna različica

FBTW

Nov projekt z Lidl Slovenija!
28.2.2016
Lidl Slovenija

Živjo!

Končno! Po nekajmesečnih pripravah lahko sedaj javno povem - od jutri naprej bo sodelovanje med Sit Fitom in Lidlom uradno. Enkrat na teden bom namreč s pomočjo odličnih Lidlovih sestavin pripravila en super duper odličen recept. Zakaj Lidl?

V Lidl sem prvič začela hodit pred približno petimi leti. Bila je jesen. Ja, točno se spomnim! Da je bila jesen se spomnim zato, ker sem po prigovarjanju Domnovega očeta, da je kostanj najboljši v Lidlu, res prvič vstopila v Lidl in kupila kostanj. Domnov oče se ni motil. Kostanj je bil res odličen. Tisto jesen sem v Lidl prav zaradi kostanja vstopila še večkrat.

Po tisti jeseni v Lidl nisem šla več velikokrat. Zakaj? Zato, ker sem bila navajena na druge trgovine. V tiste dve, ki sta na Rudniku v Ljubljani največji. Potem pa sem v Lidl spet vstopila dve leti kasneje. Tokrat zato, ker sem po enem izmed kosil pri Domnovih starših pohvalila kakovost solate. Domnova mati je takrat spet priporočila Lidl. Da tam pa imajo super zelenjavo. Pa sem šla spet v Lidl. Po solato.

Vsaj mislila sem, da bom šla le po solato. Ko sem vstopila v Lidl in začela malo šnofati po oddelku za zelenjavo, sem videla res lepo zelenjavo. Pa ne le solato. Brokolijeve glavice so bile res kot narisane. Prav tako bučke. In sladek krompir. Kaj naj rečem, rada imam zelenjavo!

Ob kupu zelenjave sem kupila še nekaj drugih stvari, se ne spomnim več katere. Ki so bile kakovostne in dobrega okusa. Se pa dobro spomnim misli, ki so se mi podile po glavi na blagajni, ko mi je blagajničarka povedala znesek. "Kaj mi pa ni zaračunala? Zakaj je znesek pod 20 evri?!" Pa sem potem po tistem  nakupu šla v Lidl še enkrat. Pa potem še enkrat. In spet. In tako je še danes. Pa ne le zaradi cene. Prva trgovina, v katero grem sedaj po nakupih je Lidl. V drugo grem le po stvari, ki jih v Lidlu (še) nimajo - recimo špinačo ali rdeč radič! ;)

Nekaj mesecev po začetku delanja na projektu Sit Fit so me iz Lidla kontaktirali. Da se jim zdi moj projekt, moji recepti in moja razmišljanja o pomembnosti kakovosti hrane blizu. Predlagali so, no predlagala mi je Tina, ki je na Lidlu vodja PR oddelka, da bi sodelovali.

Ker v Lidl itak že hodim zadnji 2+ leti in že itak kuham z Lidlovimi sestavinami, za katere že itak vem, da so dobre, kakovostne in zdrave, se mi je zdela ideja super.

In kaj bom pripravljala? Predvsem zelenjavne jedi, ki bodo zelo zanimive, zelo okusne, zelo zdrave in nikoli dolgočasne.

Zato te vabim, da vsak ponedeljek skočiš na Lidl Slovenija Facebook stran, se zasliniš nad fotko recepta, popoldne istega dne skočiš v najbližji Lidl in nakupiš sestavine in zacompraš nekaj odličnega. Brez skrbi, ob sredah bom recept objavila tudi med Sit Fit recepte.

Na koncu tega žlobudranja pa še zahvala Lidlu Slovenija za super sestavine, idejo o sodelovanju in tebi, da me bereš in se z mano veseliš nove Sit Fit avanture. Saj se veseliš, kajne? :)

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]