Če ne vidiš tega e-sporočila, klikni tukaj

 

FB

Pikniki so zakon!

31.5.2015

The great forest

Živjo!

Jaz se že veselim! Naslednjega piknika, seveda! Končno bo vreme spet pravo. Pravo za sedenje na travi, igranje badmintona (ga tudi ti igraš na piknikih?) ali frizbija, krampljanje o tisoč in eni stvari - pa čeprav čisto nepomembih - ter uživanju v krasni piknik hrani. 

Čeprav so čevapčiči ponavadi glavna zvezda vsakega piknika, sebi in drugim na naslednjem pikniku privošči nekaj novega. Pripravila sem ti nekaj receptov, ki zagotovo ne bodo razočarali!

Privošči si kakšno novo prilogo (namig - spodaj ne najdeš le dve, ampak tri!) in se na koncu posladkaj še z najboljšo sladico z žara na svetu! Še dobro, da sva šla z Domnom marca v Rodizio do Brasil, sicer bi mi bila ta sladica še vedno neznanka. Brrr, se kar stresem ob misli!

Štirje recepti za na piknik za dol past'!

MARINIRANE GOBE NA ŽARU

Sladke in aromatične gobe so lahko čudovit dodatek na pikniku - pečejo se le nekaj minut. Kako odlične so ne verjameš, dokler ne probaš!

PEČENA POLENTA IN ŠPARGLJI

V sezoni so, zdravi so in še odlični! Šparglji so res ena mala zmaga. Da bo piknik res unikaten, pa poskusi tudi popečeno polento.

PEČEN ANANAS

Zakaj za pečen ananas nisem slišala že prej?! Sladice na piknikih, ki pridejo z žara, so najboljše! Ananas posuj s cimetom ali medeno omako in se prepusti uživanju.

TUN NA ŽARU Z LIMETO

Ribe na piknikih so zakon le, če so enostavne za pripravo in ne vsebujejo milijon kosti. Jap, ta tun zadovolji obema kriterijama!

Sodeluj v štiritedenski gurmanski Sit Fit dieti!

Izgubi kilograme, ne pamet!

V sodelovanju z Lisa.si organiziramo štiritedensko gurmansko dieto. Prijavi se na Lisina e-sporočila in od 3. julija bo v tvoj e-nabiralnik priromal okusen tedenski jedilnik z navodili kaj pojesti za zajtrk, kosilo in večerjo in ob tem še shujšati. Ne bo manjkalo niti receptov, nasvetov in namigov. 

Te zanima?

Prijavi se


Do naslednjič!                                                                                                                            Barbara

Če si RES prepričan/a, da se želiš odjaviti od našega Sit Fit mejlinga, klikni tukaj.