Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTW

11 dni po šopingu* 

10.7.2016

Pečene breskve s sladoledom

Živjo!

Julij! Si že na dopustu? Še greš na dopust? Vsi, ki na dopust še čakamo, smo zelo veseli za vse, ki ste že na dopustu in komaj čakamo, da se vam pridružimo! Je tako? Ja ... ;) No, do dopusta pa bomo mi še malo podelali. Jaz bom med drugim napisala tudi tale newsletter. :)

Danes si lahko ogledaš, kaj novega sem scomprala v Sit Fit kuhinji, si prebereš ali je sekljalnik Clarity Pro prestal moj test in se z mano veseliš naslednjega tedna, ko bom v sredo objavila prvi LUŠTen recept!

Ker pa je vreme čudovito poletno in so nas prve sveže breskve že razveselile, pa je današnji izpostavljeni recept namenjen prav njim. Mmm ...

Izpostavljen recept: Pečene breskve s sladoledom >>

Nov Lidlov recept

Špageti z bučko, avokadovo omako in paradižniki


Odlična pašta je odlična tudi zaradi odlične omake. Naredi malo premora od vseh možnih paradižnikovih omak in si za spremembo pripravi omako iz avokada. Skupaj z bučko in češnjevci je to ena najboljših poletnih omak!

Hvala ekipi iz Lidl Slovenija, ki je omogočila pripravo te fenomenalne pašte!

Recept: Špageti z bučko, avokadovo omako in paradižniki >>

Ostali štirje novi recepti

Sit Fit mailing #33


Poleg bučnih palačink so te špinačne palačinke z borovnicami najboljše palačinke na svetu! Maso za peko narediš tako kot smuti, potem pa jih spečeš, obložiš z borovnicami in preliješ z medom ali agavinim sirupom ter postrežeš. Narejene so brez maščob in sladkorja!

Recept levo: Špinačne palačinke z borovnicami >>

Tudi poleti je treba jest kosilo. Sredi dneva, ko je zunaj 30+ stopinj in ti kuhanje nikakor ne pride na pamet. In ne, ni treba, da poleti za kosilo ješ le sendviče. Zato si zvečer pripravi to solato, jo postavi v hladilnik in naslednji dan ob največji vročini le vzemi iz hladilnika!

 Recept desno: Solata iz kvinoje in zelenjave z limetino-oljčnim prelivom >>

Sit Fit mailing #33


Ko doma nimaš kruha, tortilij ... ali pa ti kruh enostavno ne paše, lahko dišeče mesne koščke in mangovo salso postaviš kar v solatne skodelice. Darja jih je že naredila in pravi: "Ravno včeraj naredila in je odlično! Super kombinacija okusov in priprava enostavna in hitra. Priporočam! :D"

Recept levo: Solatne skodelice s piščancem in mangovo salso >>

Tahini (= pasta iz sezamovih zrn) največkrat uporabim za pripravo preliva za solato ali pa ga vtaknem v doma narejeni falafel. Ker pa mi je čisto škoda, da bi ga kupovala, saj kupljen vsebuje še mnoge nepotrebne sestavine, ga pripravim doma. Res je simpl.

Recept desno: Tahini pasta >>

Sekljalnik Delimano Clarity Pro in pašta!

Sekljalnik Delimano Clarity Pro

Blog 037: Sekljalnik Delimano Clarity Pro

Čisto nič ga nisem šparala! A je prestal moj test. Z njegovo pomočjo sem sicer naredila več receptov, a predstavljam dva posebna - pašto (poglej spodaj!) in čokoladno sladico. Recept za pašto sem že objavila, čokoladne rezinice pa še bom.

Preveri moj test >>

Sekljalnik Delimano Clarity Pro
Rezanci v
 kremni veganski omaki s špinačo


Popolnoma veganska in čudovito kremasta omaka! Narejena brez smetane, ampak iz namočenih indijskih oreščkov, mandljevega mleka in olivnega olja. Mmm ...

Recept: Rezanci v kremni veganski omaki s špinačo >>

Kaj se še dogaja ...

Hladilnik po 11 dnevih po šopingu in hladilnik po 2 urah po šopingu


Zadnjič mi je uspelo veliko dejanje. Kar 11 dni nisem šla v šoping in sem zato popolnoma (no, skoraj) izropala svoj hladilnik*. Jap, fino je včasih porabiti vse iz hladilnika. Ne moreš verjet, kako fine stvari se naredijo iz sestavin, ki ti ostanejo. Ampak ko pa zmanjka sadja (z Domnom sva pojedla tudi vsa jabolka, ki ponavadi  zdržijo najdlje), pa moram v šoping. Pa sem šla. Dokaz: fotka desno. ;)

Luštov paradižnik


Kar malo se se zaljubila. <3 Poglej si no te LUŠTne krasotce! Pa kako je dišalo! Aaaahhh ... Seveda je vsega že zmanjkalo - naredila sem nekaj odličnih LUŠTnih receptov, nekaj paradižničkov je romalo v usta kar tako, nekaj pa sem jih spremenila v solato. Se tudi tebi LUŠTajo? Do konca meseca bom objavila nekaj novih odličnih receptov, zato stay tuned! :D

Želim ti čudovit poletni teden - imej se lepo, pazi nase, pij dovolj tekočine - in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]