Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Naklikaj si idealno jed!

30.10.2016
VIDEO: Čokoladna
 mascarpone tortica brez moke

Živjo!

Dan pred prazniki se ti oglašam z najnovejšimi zanimivostmi iz Sit Fit kuhinje. V teh dveh tednih, od kar sem se ti zadnjič oglasila, se je pri meni ogromno dogajalo - veliko kuhanja, fotkanja in snemanja videov. Ni mi bilo dolgčas! Pa te dni nisem jedla le doma - dvakrat sem šla tudi na teden restavracij. Šla sem v Vander v Ljubljano in v Ribiča na Ptuju. Oboje je bilo fenomenalno! Zapisa sledita v naslednjih tednih/mesecih. :)

Preden pa nadaljujeva z novostmi, pa še super novica o najbolj priljubljenemu Sit Fit receptu. Priprava čokoladne mascarpone tortice brez moke bo sedaj še bolj enostavna, saj si postopek priprave lahko ogledaš tudi v videu.

Izpostavljeni recept: Čokoladna mascarpone tortica brez moke >>

Novi recepti na www.sitfit.si

Brokolijev riž s porom in sušenimi paradižniki,
 Kremna jajčka s sirom v tortiliji z rukolo in paradižnikovim namazom


Se spomniš, kako sva pred nekaj tedni skupaj ugotovila, da je cvetača prav neverjetno prebrisana in se čudovito zakumuflira v riž? Danes se igri pridružuje brokoli, ki pravi, da bo tudi riž. Malo mu nagaja barva, a tekstura je blizu. Prav fino je, poskusi!

Recept levo: Brokolijev riž s porom in sušenimi paradižniki >>

Prava jajčka so kremasta, sočna, dišeča in neverjetno okusna! Ob receptu za ta fenomenalen zajtrk ali večerjo, lahko prebereš še, kako me je Domen naučil pripravljati najboljša jajčka in kako jih lahko pripraviš tudi ti - slediti moraš le petih zelo enostavnim pravilom.

Recept desno: Kremna jajčka s sirom v tortiliji z rukolo in paradižnikovim namazom >>


Bučna rulada s kremnim nadevom


Rolada v biskvitu skriva nekaj božanskega. Nekaj resnično jesenskega. Nekaj, kar raste po vsej Sloveniji. Nekaj, kar lahko resnično hitro, brez kompliciranja in zelo poceni pripraviš tudi ti doma. Ob receptu za tole zavito božanskost najdeš napotke za pripravo pireja. Če bi bila ti, bi se priprave lotila že včeraj!

Recept: Bučna rulada s kremnim nadevom >>


Jesenska rižota z gobami in grahom, Jesenska solata
 s pečeno zelenjavo in bulgurjem


Čeprav se moramo jeseni zaradi nižjih temperatur posloviti od sladoleda in dolgih pohajkovanj ob morju, jesen prinaša druge draguljčke. Če si za kosilo ali večerjo pripraviš kremasto rižoto z gobami, grahom in špinačo, se imaš lahko prav fino.

Recept levo: Jesenska rižota z gobami in grahom >>

Solate so okusne tudi v jesenskem času. Zeleno listnato zelenjavo nadomesti z dišečo pečeno zelenjavo, pa si na konju. Poleg dodaj še bulgur ali kuskus, nekaj oreščkov in limonin preliv, pa imaš pred sabo odlično jesensko solato.

Recept desno: Jesenska solata s pečeno zelenjavo in bulgurjem >>

Nov video recept: Čokoladna mascarpone tortica brez moke

Nov video recept

Najbolj priljubljena sladica na Sit Fit, pripravljena iz mascarponeja, jajc, čokolade in mandljev - brez moke - je fino svilnata in samo čaka, da jo pripraviš. Z videom bo še bolj enostavno!

Poglej si recept in video >>

Čokoladna mascarpone tortica brez moke

Novo na blogu: Gostilnica 5-6 kg

Recenzija: Gostilnica 5-6 kg


Za Domnov rojstni dan smo jo mahnili v malo gostilnico sredi Ljubljane, kjer so po pričevanju mnogih najboljše pice v Ljubljani. Pa kako imajo prav! Sipino testo je ravno prah hrustljavo, da je še mehko, pica je ravno prav obložena, da ni težka in tako dobra, da bom šla tja še kdaj. Pa sploh ne jem pic!

Preberi celotno recenzijo >>

Novo na www.sitfit.si - filter, da te kap! *

Nov filter sistem: Recepti na www.sitfit.si


Stojiš kdaj v kuhinji in se sprašuješ, kje dobiti recept za vegetarijansko jed, ki jo lahko pripraviš za kosilo, vzameš s seboj v službo, so sestavine dostopne tudi jeseni, jed pa se pripravi v pol ure ali manj? SEZNAM JEDI >>

Ali pa recepte z oznako #lchf, ki so primerni za večerjo in jih lahko pripraviš v manj kot 1 uri? SEZNAM JEDI >> 

Kaj pa veganske sladice, ki jih lahko pripraviš v manj kot desetih minutah, pa so kljub temu fenomenalne? SEZNAM JEDI >>

Takšno čudovito igranje in iskanje receptov ti je sedaj na voljo na www.sitfit.si/recepti! Po vsakem iskanju se lahko vrneš tudi v prvotno izhodišče - seznam receptov po času objave - in sicer s klikom na gumb Ponastavi.

Ta čudovit filter prinaša kar nekaj novosti - razporeditev receptov po tipu jedi, sezoni in času priprave. Upam, da ti je novost všeč! Sedaj pa brž klikat! Pa sporoči, če najdeš kakšno nepravilnost - filter je super svež. :)

Recepti >>


Toliko za danes. Želim ti prijetne praznike, lep dopust, če ga imaš, uživanje v jeseni in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj. Pa uživaj v igranju s filtrom! :)

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]