Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Pripravi domače burger bombetke

11.12.2016

Burger bombetke

Živjo!

Danes se ti na hitro oglašam z najnovejšim iz moje kuhinje. Pravzaprav s kavča, kjer pod dekco tipkam tele besede. Kaj?! Hladno je!

V nadaljevanju si oglej nove recepte, nov video in nov blog zapis.

Pa pa ne bo dolgčas ne meni, ne tebi, pa lahko od tega tedna naprej na Instagramu spremljaš Instagram Stories tudi z mojimi utrinki. Spodaj si poglej 6 fotkic, ki sem jih v zadnjem tednu že objavila.

Današnji izpostavljen recept so domače, dišeče in enostavno pripravljene burger bombetke. Posnela sem tudi kratek kul video, da bo priprava še bolj enostavna.

Izpostavljen recept: Burger bombetke >>

Novi recepti
Sit Fit mailing #43


Polnjen sladek krompir je prava bomba! Barv. Sestavin. Okusov. Čeprav priprava vzame nekaj več časa, je okus tako dober, da pozabiš na vse!

Recept levo: Polnjen sladek krompir z zelenjavo in avokadovim prelivom >>

Veganski kokosovi napihnjenčki so pripravljeni en-dva-tri, dišijo pa tako zelo, da se ti kar zvrti. Najboljši so čisto sveži, še topli in napolnjeni z marmelado.

Recept desno: Kokosovi napihnjenčki z borovničevo marmelado >>


Mesna enolončnica s kislim zeljem in ohrovtom


Takšne zdrave zadevice ti zdajle najbrž ne sedejo prav zelo, ti bodo pa še kako pasale naslednje leto, takoj po praznikih. Zato si recept kar lepo shrani.

Recept: Mesna enolončnica s kislim zeljem in ohrovtom >>

Sit Fit mailing #43


Te dni so na tržnicah, njivah in trgovinah še vedno na voljo zimske rumene buče, zato hitro ponje in pripravi čim več pireja. Ta teden sem zapisala vse o pireju.

Recept levo: Doma pripravljen bučni pire >>

Iz bučnega pireja pa lahko pripraviš tudi njoke. Poleg pa zelo enostavno omako, ki se z bučo čudovito ujema.

Recept desno: Bučni njoki v masleni omaki z žajbljem >>

Nov video recept: Burger bombetke

Nov video recept

Doma lahko pripraviš fantastične bombetke, z njimi pa pripraviš fenomenalne domače burgerje. Priprava bombetk bo sedaj, ko imaš še video, še lažja.

Poglej si video posnetek >>

VIDEO: Domače burger
 bombetke

Instagram Stories

IG stories


V zadnjem tednu sem objavila že nekaj Instagram zgodbic, zato te vabim, da se mi pridružiš tudi ti. Objavljam utrinke iz kuhinje, pa fotke kosil in drugih utrinkov. Če te zanima, kaj jem in kaj počnem, klik klik.

Sit Fit na Instagramu >>

Novo na blogu: Poročilo letošnjega mini-vrta

Blog #046: Mini-vrt 2016 #3

Tudi letos sem imela na balkonu svoj lasten vrt. Dobila sem nekaj sivih las, pridelala pa sem tudi veliko odličnih pridelkov: paradižnike, paprike, solato, redkvice, korenje ...

Preberi celoten zapis >>

Blog
 #46: Mini-vrt 2016 #3


Toliko ti imam povedati danes. Želim ti čudovito nadaljevanje prazničnega decembra. Uživaj v lučkah, dobri hrani in pijači in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,

Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]