Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj

FBTWYT

... čudovit, ker si to zaslužiš!*

26.12.2016

Krompirjevi ježki

Živjo!

Zadnji povzetek leta 2016 iz moje kuhinje je pred tabo! ♡ Uf, je šlo to leto hitro mimo. Ane?! Tudi tebi? Čeprav je božično praznovanje že za nami, naju čaka še večerja najdaljše noči v letu. V nadaljevanju ti zato predstavljam tri ideje za popestritev pojedine. Pa še video za odlično prilogo - ježki #ftw! Ker pa po vsaki požrtiji (in to mislim na čisto lep način) paše malo lažja hrana, predstavljam še dve malo lažji, a vseeno odlični jedi.

Ker pa bo v tem času najbrž več časa tudi za prijetno branje, pa si zacahnaj in potem preberi še dva nova blog zapisa: recenzijo fenomenalne izkušnje z jesenskega tedna restavracij in pregled najboljših 30 receptov leta 2016 - 15 tvojih in 15 mojih. Na kratko: fenomenalen okus imava! ♡

Tokratni izpostavljeni recept so krompirjevi ježki. Posnela sem tudi video za lažjo pripravo, zato ni razloga, da ti lepotci ne bi bili na tvoji silvestrski pojedini!

Izpostavljen recept: Krompirjevi ježki >>

Novi recepti

Čudovito
 enostavna čokoladna mousse torta


Za zadnji recept v letu 2016 se pa že spodobi, da je sladica. Takšna prava sladica. Čokoladna. Slastna. Ta tortica je enostavna. Čisto v mojem slogu. Brez kompliciranja, brez blazno zapletenega okraševanja in brez uporabe posebnih slaščičarskih pripomočkov. Sem rekla, da je enostavna!

Recept: Enostano čudovita čokoladna mousse tortica >>

Vsi recepti


Eno večjo praznovanje je že za nami, pred nami pa je še silvestrovo. In silvestrska večerja. Ki mora biti resnično posebna. In na kateri ne sme manjkati solata. Takšna fina solata. Ti dve obe sta fenomenalni. In posebni. Leva je primerna tudi za vegane.

Recept levo: Praznična zeljna solata z brokolijem in arašidovim prelivom >>

Recept desno: Hrustljava solata z brstičnim ohrovtom in pršutom s prelivom iz agrumov >>

Vsi recepti


Ker pa po vsakem praznovanju sede malo lažja hrana, si shrani recepta za ti dve zelenjavni jedi. Najboljša vegi jota s kislim zeljem te bo super pogrela (zna pregnati tudi najbolj vztrajnega mačka!), zimska paštica z grškimi okusi pa te bo pocrkljala. Pazi to, do poletnih počitnic je samo še pol leta! 

Recept levo: Zelenjavna jota s kislim zeljem >>

Recept desno: Makaroni po grško z olivami in kaprami >>

Novo na blogu #1: Utrinki s jesenskega tedna restavracij

Blog 047: Teden restavracij 2016 jesen: Restavracija Vander in Gostilna Ribič

Z Domnom sva obiskala že tri edicije tedna restavracij in tokrat je bilo daleč najboljše, enostavno B.O.Ž.A.N.S.K.O! V Vander greva spomladi spet in močno priporočam, da greš ti tudi. Preberi, kaj je bilo tako dobro in se slini nad fotkami.

Preberi celoten zapis >>


Bučni sladoled

Nov video recept: Prisrčni krompirjevi ježki

Odlična silvestrska priloga v videu

Tile krompirčki so tako luštni! Pa SPLOH jih ni težko pripravit. Potrebuješ nož in žlico in to so vsi pripomočki. Poglej no to fotki in si samo predstavljaj, kako lepo bodo izgledali na praznični mizi!

Poglej recept IN video >>

Krompirjevi ježki

Novo na blogu #2: Top 30 receptov leta 2016

Ti in jaz imava najboljši okus! ♡

V zadnjem letošnjem blog zapisu sem zbrala 30 najboljših receptov. Tvojih najljubših 15 in mojih najljubših 15. Ja, nalašč sem izbrala 15 drugih receptov, da imamo skupaj 30 različnih. VSI so fenomenalni! Kako ZELO sem ponosna, da kuhamo skupaj. Hvala! ♡

Poglej vseh 30 najboljših receptov leta 2016 >>

Losos v masleni omaki


Toliko za tokrat! Želim ti čudovit zadnji teden v letu in lepo se spočij pred najdaljšo nočjo v letu. Pa po pameti, seveda!

Do naslednjič,
Barbara

*Če si ga boš naredil/a takega, seveda. :)

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]