Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Si v redu? Imaš dober dan? :)

23.1.2017

ČE NE VIDIŠ
 FOKTE, KLIKNI SEM (foto: Kremna jajčka s sirom v tortiliji z rukolo in paradižnikovim namazom)

Živjo!

Pravijo, da je januar mesec depresij. Je tako tudi pri tebi? Upam, da čim manj. ♡ Se zavedam resnosti tega stanja, a ga ne smemo zamenjevati s slabo voljo, melanholijo in pomanjkanjem energije. Počutiti se malo slabše je čisto normalno stanje in naj ti ne bo hudo, če se kdaj počutiš off. Ko bo topleje, več sonca in manj mrzlo, bo že boljše. :)

Do takrat pa poskrbiva za boljšo voljo s hrano. Lej, zakaj pa ne?! Naj bo tvoj krožnik poln pisane zelenjave, vitaminov in včasih tudi čokolade, pa bo. Zmoreva! ;)

Kaj naju čaka danes? V današnjem mailingu ti predstavljam tri nove recepte in nov video recepta, ki je med najbolj priljubljenimi v #SitFitSi zbirki. Preberi tudi o tem, zakaj je v moji zbirki sedaj tudi penina in da se na Lidl Slovenija vračajo #BrezmesniPonedeljek recepti! Kul, ane?


Novi recepti

ČE NE VIDIŠ
 FOKTE, KLIKNI SEM (foto: Lahka solata s česnovimi gamberi, korenčkovimi rezanci in jajcem)


Pri nov recept v letu 2017 (kar leta 2017 smo že!) je bila tale simpatična solatka. Pripravi jo čisto na hitro in navduši. Uporabiš lahko že kuhane gambere in jih v dišavni omaki le pogrej ali pa kupi sveže in jih v dišavni omaki skuhaj. Jaz sem najbolj navdušena nad korenčkovimi rezanci! Kaj niso ljubki?

Recept: Lahka solata s česnovimi gamberi, korenčkovimi rezanci in jajcem >>


ČE NE VIDIŠ
 FOKTE, KLIKNI SEM (foto: Ovsena kaša z malinami in mandljevimi lističi)


Poslovi se od dolgočasnih zajtrkov/večerij. Kajti tale kaša je odlična! Za pripravo uporabi zamrznjeno sadje, ki je v teh zimskih mesecih odlična. Resnično ne morem poudariti dovolj, kako odlično je zamrznjeno sadje pozimi. Poskusi.

Recept: Ovsena kaša z malinami in mandljevimi lističi >>


ČE NE VIDIŠ FOKTE,
 KLIKNI SEM (foto: Veganska mineštra bobiči)


Enostavne mineštre so pozimi nekaj najboljšega, a niso no?! Ta primorska/istrska mineštra je pripravljena v 15-ih minutah. Seveda je tale različica vegi različica, sicer originalna vsebuje prekajeno svinjino.

To odlično jed sem posvetila Andreju. ♡

Recept: Veganska mineštra bobiči >>

Nov video recept: Kremna jajčka v tortiliji

ČE NE VIDIŠ FOKTE,
 KLIKNI SEM (foto: izsek iz video recepta Kremna jajčka s sirom v tortiliji z rukolo in paradižnikovim namazom)

Jajčka s sirom v topli tortiliji ...

Tole fantastično zadevico lahko pripraviš tudi vnaprej, potem le pogreješ ali pa poješ tudi sobne temperature. Zaradi dodane zelenjave je še boljšega okusa in bolj nasitna. Ti rečem - splača se preverit, zakaj jo imajo ljudje radi!

Poglej recept IN video >>

ČE NE VIDIŠ FOKTE, KLIKNI SEM (foto: izsek iz video recepta Kremna jajčka s sirom v tortiliji z rukolo in paradižnikovim namazom)

Peneči se utrinek

Napotnikov Zlati Silvo

Eden najbolj znanih slovenskih food blogerjev vsako leto pripravi tekmovanje najboljše silvestrske pojedine. Sodelovala sem tudi jaz, za trud pa dobila to fantastično izgledajočo steklenico penine. Hvala, Napo!

Če te zanima, kaj sem kuhala za silvestrovo, klikni na link spodaj!

Preveri, kaj sem kuhala na silvestra >>

ČE NE VIDIŠ FOKTE, KLIKNI SEM (foto: Zlati Silvo)


Toliko ti imam povedati danes. No, morda še to, da bom za Lidl Slovenija spet pripravljala #BrezmesniPonedeljek recepte. Pri njih jih boš lahko preveril/a ob ponedeljkih, pri meni pa obširneje (z več fotkami postopka, seveda) ob torkih. Se veseliš?

Želim ti en čudovit teden ali dva, pa se tipkava in bereva spet naslednjič. Če imaš pa kaj časa, pa kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara
 

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]