Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Še malo, pa bo tu pomlad?!*

6.2.2017

Špinačne palačinke z borovnicami

Živjo!

Pa je štirinajst dni spet za nami in tu s tabo sem spet jaz. Uf, tole je pa že skoraj stavek za kakšno slabo slovensko popevko! Hihi. Aaah, kakorkoli že ... danes imam pa res malo energije. Sem edina? Komaj čakam, da opravim današnje delo, malo potelovadim, se stuširam in zadekam na kavč z dobro knjigo. Do takrat pa ... 

V tokratni številki predstavljam tri nove recepte, nov blog zapis o palačinkah in obvestilo o mojih prav posebnih februarskih vikendih. Več v nadaljevanju.

Današnji izpostavljen recept so špinačne palačinke, predvsem zato, da te zmamim k branju najnovejšega blog zapisa o palačinkah. Tistih sladkih IN tistih slanih.

Izpostavljen recept: Špinačne palačinke z borovnicami >> 

Novi recepti

Kuskus bovla s pečeno zelenjavo in rdečim kremnim prelivom


Ko ugotoviš, da bovlo/krožnik oz. kakorkoli že imenujeno jed, ki je sestavljena z nekaj žitaricami, zelenjave, beljakovin in preliva, lahko zelo uspešno pripraviš tudi pozimi, je čas za praznovanje! Tale jed je super dobra, predvsem zaradi pečene zelenjave in kremnega preliva.

Recept: Kuskus bovla s pečeno zelenjavo in rdečim kremnim prelivom >>

Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija! ♡


Francoska čebulna juha s sirovim kruhkom


Francosko juho sem imela namen objaviti že velikokrat, pa se nikakor nisem spravila k delu. Potem pa je prišel tisti pravi čas. Mrzli dnevi in dovolj časa za rezanje, karameliziranje in uživanje v super okusih. Tale juha ni kar tako, saj je pripravljena Z rjavimi in rdečimi čebulami, porom in šalotkami in BREZ sladkorja ali moke. Zmaga!

Recept: Francoska čebulna juha s sirovim kruhkom >>

Recept je bil pripravljen iz čudovitih sestavin Lidl Slovenija! ♡


Kremna zimska juha iz pečene zelenjave


Nisem se še naveličala juhc in mislim, da se jih tudi nikoli ne bom. Tale fenomenalno rumena juhca je pripravljena iz pečene zelenjave. Pečenje ji da čudovit sladkast okus, ki te fino pogreje še od znotraj (na zunaj te pogreje že pečica, v kateri zelenjavo pečeš). Kremasta je zaradi zelenjave, v njej pa ni nobene moke, smetane ali krompirja. Noro!

Recept: Kremna zimska juha iz pečene zelenjave >>

Nov blog zapis: Vse o sladkih in slanih palačinkah

Palačinka iz pečice z ananasom

Blog: Vse o sladkih in slanih palačinkah

Poleg receptov si preberi še, katere moke so primerne za peko palačink, kako nadomestiš jajca in kako lahko za kosilo pripraviš tudi slane palačinke. Ogromno enih infotov te čaka!

Preberi celoten zapis >>

https://www.sitfit.si/blog/vse-o-sladkih-in-slanih-palacinkah/

Delovni februarski vikendi

#LidlSlovenija #Instagram #TakeOver

Lidlovci so me prav prijazno prosili, če z njimi in tabo in vsemi ostalimi delim utrinke mojih vikendov. V februarju bom zato (en viken je že za mano!) s tabo in njimi in vsemi drugimi delila, kaj čez vikende počnem. Nekaj utrinkov, kakšen nasvet in seveda tudi kakšen recept. Če te zanima, se mi pridruži vsak vikend v februarju!

Spremljaj moje nore vikende >>


Uspelo nama je! Meni natipkat, tebi prebrat. Super sva! Danes pa bi se ti še zahvalila. Najlepša hvala, da me bereš in najlepša hvala za vse komentarje, maile in sporočila. ♡ Želim ti čudovit teden in pazi nase. Če imaš pa kaj časa, pa kaj dobrega skuhaj!

Do naslednjič,
Barbara

* Upam! Ker imam zime že dovolj.

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]