Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Prizor z medom je ... uf!*

20.2.2017

ZA OGLED KLIKNI SEM (na fotki je Prekmurska palačinka)

Živjo!

Neverjetno! Spet sva skupaj! Kako si? Si v redu? 

Kaj se je v tem času novega zgodilo? Nič in veliko. Jaz se še vedno veselim prihoda pomladi (čeprav je danes ponoči snežilo!), pomaranče so še vedno dobre, knjige so še vedno eden najpomembnejših vzrokov za življenje, spanje je še vedno pomembno ... aja, pa trije novi recepti so na www.sitfit.si. Torej je le nekaj novega sem in tja. Upam, da tudi pri tebi. 

Današnji izpostavljeni recept je fake gibanica (ja, fake je te dni moderno). Zanjo sem pripravila tudi video, zato brž klik klik na recept!

Recept: Prekmurska palačinka >>

Novi recepti

ZA OGLED FOTKE KLIKNI SEM (na fotki: Njoki iz sladkega krompirja v masleni omaki)


Doma pripravljeni njoki niso tak bavbav, kot se morda zdi na prvi pogled. Testo razdeliš na dele, vsakega povaljaš v vrv, to pa narežeš na njoke. Lahko bi vsakega še dodatno obdelali, ampak brez kompliciranja se daleč pride, ti povem! Tokrat lahko njoke pripraviš iz sladkega krompirja. Taki njoki so že sami po sebi odlični, če jih narediš v nežni masleni omakci, so pa sploh božanski.

Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.


ZA OGLED KLIKNI SEM (Na fotki: Palačinka iz pečice s karameliziranim ananasom)


Karameliziran ananas je ena sama ljubezen. Tako sladek, tako mehak, tako slasten. Če kupiš dobrega (pozor: zrel je tisti, kateremu lahko listek na vrhu z lahkoto potegneš ven!), ne potrebuje veliko obdelave. Le malo, da se zmehča. Tokrat okrašuje palačinko iz pečice, ki jo narediš lahko tudi v pekaču. Ker je narejena iz jogurta in polnozrnate moke je še bolj zdrava. Skupaj z ananasom pa ... oh, božansko!

Recept: Palačinka iz pečice s karameliziranim ananasom >>


ZA OGLED KLIKNI SEM (Na fotki: Rdeč kremni preliv (omaka romesco))


Bi nekaj odličnega, kremastega, dišečega za na pečeno zelenjavo, pečen krompir, ocvrta jajčka, pečeno meso? Tale omakca je odlična! Pripraviš jo lahko iz kupljene pečene paprike, lahko pa jo spečeš tudi doma. Ni zapleteno. Omaka zdrži v hladilniku dober teden, zato je lahko narediš več in v njej uživaš večkrat. Tako naredim jaz in sem zato zelo vesel človek.

Recept: Rdeč kremni preliv (omaka romesco) >>


Nov video recept: Prekmurska palačinka

ZA OGLED KLIKNI SEM (na fotki je Prekmurska palačinka)

Fake gibanica!

Boljša od gibanice morda ni, je pa zelo blizu. Je pa bolj lahka, bolj enostavna za pripravo IN bolj prilagodljiva (vsak si jo lahko sestavi glede na želje: manj maka, več jabolj, nič orehov ...). Na fotki vidiš še utrinek s postavitve mojega domačega snemalnega studia. Jap, nova luč močno pomaga (hvala, Domen! ♡)

Poglej si recept IN video* >>

ZA OGLED KLINKI SEM (Na fotki Utrinek s snemanja prekmurske palačinke)

Utrinki z morja

ZA OGLED KLIKNI SEM (Na fotki: Morje! ♡)


Zadnjič sva šla z Domnom preverit, če je morje še vedno tu. Sporočam, da je! Bil je čudovit dan, poln sončka, (na žalost tudi) vetra, palm in srčkov/ritk (kaj je na tretji fotki: srčki ali ritke?!) Obooooožujem morje in vesela in hvaležna sem, da ga imam tako blizu (od Ljubljane ni tako daleč ... predstavljaj si ljudi, ki nikoli v življenju ne vidijo morja!).


Takole, za konec današnjega javljanja pa še dve zadevci. Najprej sporočam, da gre moje vikendaško instagramanje za Lidl Slovenija prav fajn. Pred menoj je še en vikend in če te zanima, jih posledi, pa se vidiva tam! Potem pa naj še povem, da zbiram predloge za nov video recept. Če imaš v mislih prav določen #SitFitSi recept, ki bi bil odličen v video obliki, mi piši. Sem tu, da pomagam.

Se beremo spet čez dva tedna. Želim ti čim več sončka, čim več mirnih in srečnih trenutkov in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]