Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

... iz prihodnosti!

20.3.2017

Rezanci z gobjim bolonjezom

Živjo!

Vse v redu? Fino! Čeprav je ponedeljek, je dobra novica vsaj ta, da je tu sonček. In z njim popoln razlog, da gremo danes na sprehod. Kar malo okoli, ni pomembno kam.

Z veseljem sporočam, da sem imela od najinega zadnjega branja priložnost že 2x jesti regrat in to samo pomeni, da je tu pomlad. In regrat! In pomlad! In sonček! In kmalu še šparglji! *iiiiiiiiii* Uradno je konec zime in ne bi mogla bit bolj vesela! Kaj pa ti praviš?

Pa pojdiva k stvari, zaradi katere sva danes tu. Z veseljem poročam o treh novih receptih in enemu novemu video receptu - vsaj ena jed izmed teh štirih bo zagotovo kmalu na tvojem krožniku. Prepričana sem!

Današnji izpostavljeni recept je prav recept, za katerega sem posnela video in moram ti zaupat, da je (predvsem pri veganih) velik uspeh. Z dobrim razlogom!

Izpostavljeni recept: Rezanci z gobjim bolonjezom >>

Novi recepti

Korenčkovi štruklji


Ekipa iz Lidla Slovenija mi je zadala izziv, da pripravim nekaj tipično slovenskega. Izbrala sem štuklje. In to korenčkove! Čeprav zveni malo nenavadno, so odlični. Naredi jih v sladki ali slani različici, oboji so super. Sladke pripravi z drobtinami in sladkorjem, slane pa v diiiišeči masleni omakci. Mmm!

Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Korenčkovi štruklji >>


Jabolčno-ovseni piškoti z arašidovo glazuro


Mehki, sočni, ravno prav sladki in narejeni v pol ure! So čudoviti in reees se jim je težko upreti. Pa še zdravi so! Pripravljeni so iz kokosovega olja, kokosovega sladkorja, ovsenih kosmičev, jabolk in še nekaj malenkosti. Že seznam sestavin je božanski! Da pa so še boljši, so pokapani z arašidovo glazuro. Joj, kako so dobri!

Recept je pripravljen v sodelovanju z ekipo iz vodilne slovenske ekološke trgovine Kalček!

Recept: Jabolčno-ovseni piškoti z arašidovo glazuro >>


Hrustljav jabolčni čips s cimetom iz pečice


Ko misliš, da se ti bo svet podrl, ker ti je padel sladkor v krvi, je čas za malco. Za posladek. Za priboljšek. Ki pa ni treba, da je kaloričen in nezdrav. Tokrat ti predstavljam čips, ki je tako dober, da skoraj ne moreš verjet, da so to samo jabolka. Čips lahko pripraviš v pečici, na ventilatorski nastavitvi pečenja v 30-ih minutah! Če ni to cela zmaga?!

Recept: Hrustljav jabolčni čips s cimetom iz pečice >>


Nov video recept: Rezanci z gobjim bolonjezom

Video: Rezanci z gobjim bolonjezom

Veganski bolonjeze #ftw!

Izgleda kot original! Dober je kot original! Enostaven je kot original! Pa popolnoma nepozaben! Vegani, vsejedi in vsi ostali so navdušeni nad tem receptom in ne vidim razloga, da tole ne bi bilo na tvoji mizi kmalu. 

Video recept je bil pripravljen v sodelovanju s Kalček!

Oglej si celoten recept (+ VIDEO) >>

www.kalcek.si

Še en teden Tedna restavracij v Vandru

Restavracija Vander - ponudba tedna restavracij pomlad 2017


Sem že povedala, da je tokratna ponudba tedna restavracij v Vandru fenomenalna? Res je! Obožujem kozji preliv na predjedi (fotka1), popolnoma sem zacomprana (in Domen tudi!) nad ajdovo kašo z zelenjavo in kremasto korenčkovo omako (fotka2), sanja se ti o grahovem pireju z ribjega krožnika (fotka3), nikoli ne pozabiš mehkobe telečjih ličk na mesnem krožniku (fotka4) in kar je še naboljše - pokalice na belem moussu so najboljši feature sladice (fotka5)! ♡ 

In najboljša novica? V Vandru podaljšujejo teden restavracij do konca tega tedna zato jih le kontaktiraj na [email protected] za rezervacijo. 


Sedaj pa superge gor, kapco na glavo, sončna očala na nos in ven! Na sončka! Hmmm ... je že čas za sončno kremo? 

Lepo se imej do najinega naslednjega branja in pazi nase. Če imaš kaj časa, pa kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]