Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Ko življenje živiš prek hrane...

3.4.2017

KLIKNI SEM ZA OGLED FOTKE: Regrat
 s toplim prelivom

Živjo!

... ti v življenju ne more bit hudo. Če seveda imaš dovolj denarja zanjo, a to je že druga zgodba (btw - si že boter?). Moja minula dva tedna sta bila slastna. Čisto nič hudega mi ni bilo. Odlično pa nisem jedla le doma, ampak tudi zunaj. Natančneje, v Monstera bistroju. Ja, tistem bistroju od Bineta. Tam sva z Domnom neverjetno uživala. Več izveš, če prebereš najnovejši blog zapis. Danes ti predstavljam še tri nove recepte in ti pokažem kup regrata, ki sem ga nabrala prejšnji vikend. Oh, jaz živim za (in od) hrano! ♡

Preden ti pokažem tri nove recepte, pa še štiri besede o današnjem receptu: poskusi, dokler še lahko!

Izpostavljeni recept: Regrat s toplim prelivom >>

Novi recepti

KLIKNI SEM
 ZA OGLED FOTKE: Polenta po primorsko z ocvrtimi jajčevci


Skoraj že čisto prava poletna jed! Malo prehitevam, a nič zato. Tole lahko pripraviš že sedaj (s paradižnikom iz konzerve) in uvoženim jajčevcem, lahko pa jo pripraviš poleti s svežim paradižnikom in domačim jajčevcem. Ali pa tako kot jaz - sedaj IN poleti. Ta kombinacija okusov ga res zmaga, pa še super zdravo je. Sedaj pa klikni na spodnjo povezavo (in potem tale mailing nujno preberi do konca) in preveri, kako lahko narediš pohane jajčevce kar v pečici - skoraj brez olja! Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Polenta po primorsko z ocvrtimi jajčevci >>


KLIKNI SEM
 ZA OGLED FOTKE: Tortelini v vinski omaki z gobami in špinačo


Kremne in vegi omake so lahko še kako dobre in še kako zabavne. In raznolike, čisto nič dolgočasne! Ta recept že predstavlja eno, dodala pa sem še povezave do nekaterih drugih nepozabnih omak. Tokrat se tortelini, polnjeni s skuto in špinačo, kopajo v omaki iz gob in špinače. Lahko pa to omako združiš tudi s testeninami, njoki, polento ... Recept je pripravljen v sodelovanju s Kotányi Slovenija.

Recept: Tortelini v vinski omaki z gobami in špinačo >>


KLIKNI SEM
 ZA OGLED FOTKE: Jagnječji kotleti s pirejem iz zelene in pečenim korenjem


Kako lahko narediš popolno jed, ki ustreza vsem merilom #lchf diete? Z glavno jedjo, "krompirjasto" prilogo in zelenjavo? Takole, kot je tole opisano v temle receptu. Pire iz zelene je fenomenalen in ko v mleku kuhani zeleni dodaš maslo, muškatni orešček in sol, dobiš enega najboljših pirejev na svetu. Čudovito kremast je in priporočam 100/h. Pa če poleg pripraviš te kotlete in pečeno zelenjavo, ali ne! Odločitev je tvoja.

Recept: Jagnječji kotleti s pirejem iz zelene in pečenim korenjem >>

Novo na blogu: Recenzija Monstera bistroja

KLIKNI SEM
 ZA OGLED FOTKE: Monstera bistro

Binetov bistro za užitek!

Jedi dneva: kremna juha iz belega fižola z rožmarinom in meni zelo všečen crème brûlée. ♡ Poleg odlične hrane me je navdušil še minimalističen ambient, prijazna postrežba in kremna juha iz belega fižola z rožmarinom! Ooo, sem to že povedala? 

Preberi celotno recenzijo >>

KLIKNI SEM ZA OGLED FOTKE: Monstera bistro
Regrat <3
KLIKNI SEM
 ZA OGLED FOTKE: Regrat


Bera prejšnega vikenda. Kar zaljubljena sem vanj in neskončno srečna, da sem spet dočakala ta čas v letu. Ter miiičkeno nesrečna, ker bo ta čas v letu kmalu minil (če že ni?!). Še dobro, da se je z aprilom začela sezona špargljev! *doing a happy dance*


Sedaj pa ti lahko zaželim le še: lepo bodi, pazi nase, uživaj v pomladi, pojdi na sprehod in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj.

Se bereva spet čez dva tedna.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]