Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj.

FBTWYT

... in vsa so v tem mejlingu!

17.4.2017

ZA OGLED KLIKNI SEM: Frtalja
 s šparglji in pršutom

Živjo!

Jajca, a? Teh imamo pa te dni vsi polna ušesa. In želodčke. In hladilnike. In ... Je pa že tako naneslo, da moram danes še malo govorit o njih. Ker sem posnela video za fantastično frtaljo, ki jo to pomlad moraš nujno narediti vsaj enkrat. Potem pa ti na koncu mailinga predlagam pripravo polnjenih jajčk - če imaš doma še veliko trdo kuhanih in bi jih rad/a porabil/a na super način.

Ta mejling pa poleg jajc vsebuje tudi druge vsebine. S tabo bi delila še tri nove recepte. Prvi je recept za fantastičen in mičkeno nenavaden sendvič, drugi je za puding, ki zažiga brez kuhanja in tretji recept za palačinke, pripravljene le iz dveh sestavin! Dveh!

Sedaj pa uživaj v branju.

Izpostavljeni recept je seveda naša fina frtalja: Frtalja s šparglji in pršutom.

Novi recepti

ZA OGLED
 KLIKNI SEM: Polnozrnati sendviči z zelenjavo in namazom iz sončničnih semen


Sem ti že kdaj omenila, da je pečeno korenje nekaj najboljšega na vsem svetu? Tako pripravljeno korenje je najboljše korenje, ki ga boš kdaj koli jedel/la. Tako čudovito se zmehča, postane bolj sladek (in to na tak okusen način) in tako lepo diši! Za pripravo namaza za take luštkan sendvič sem uporabila sončnična semena in rezultat je odličen! Za osvežitev pa sveža kumara in voila - super sendvič! Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Polnozrnati sendviči z zelenjavo in namazom iz sončničnih semen >>


ZA OGLED
 KLIKNI SEM: Osvežilen vanilijev chia puding s kokosom


Puding brez kuhanja! Puding brez mlečnih izdelkov! Puding s fuuuul okusa! Puding s fuuuuul enostavno pripravo! Ta puding je pripravljen s chia semeni, vanilijevo pasto (lahko tudi svežim strokom, esenco, vanilijevim sladkorjem ali brez), kokosovim mlekom, kokosovimi lističi, svežim sadjem in sladilom po izbiri. Jaz sem uporabila javorjev sirup, ti pa izberi sebi najljubšega: lahko agavin sirup, med, mleti sladkor ... Jaz sem za okras in osvežitev uporabila jagode, lahko pa katerokoli drugo sadje: borovnice, breskve, marelice ... Kar imaš na voljo. 

Recept: Osvežilen vanilijev chia puding s kokosom >>


ZA OGLED
 KLIKNI SEM: Palačinke iz sladkega krompirja


Palačinke iz samo dveh sestavin in med njima ni banan! Whoa! Jap, te palačinke so narejene iz sladkega krompirja (tega spečeš, da se zmehča) in jajc. Potrebuješ le še sol in olje, na katerih jih spečeš, ampak ti dve sestavini ne bom štela med glavne sestavine. Ok, rada bi le sporočila in močno poudarila, da te palačinke niso tako mehke in puhaste kot navadne iz moke in jajc, ampak so mehke, puhaste in zelo nepoznane palačinke, ki imajo močan okus po jajcih. Seveda, če pa so ena izmed najpomembnejših sestavin! Saj so fine in lepo pašejo h kakšni juhi ali solati ali kakšnemu zajtrku, niso pa neka blazna sladica. No ..., najboljše, da jih kar poskusiš.

Recept: Palačinke iz sladkega krompirja >>


Nov video recept: Frtalja s šparglji in pršutom

ZA OGLED KLIKNI SEM -
 VIDEO PRIPRAVA: Frtalja s šparglji in pršutom

Frtalja naše in tvoje pomladi!

Tale frtalja je super simpl, zaradi videa bo pa priprava še bolj simpl. Seveda lahko sestavine izbereš po svojem okusu: izpusti pršut, dodaj špinačo, izpusti šparglje itd. Karkoli ti je ljubše. Na vrh pa lahko pred pečenjem nadrobiš še feto ali mocarelo. Vse super dobro pride.

Oglej si recept in video priprave >>

ZA OGLED KLIKNI SEM - Sponzor video recepta: Kalček

Pirhi!

ZA OGLED KLIKNI SEM - Velikonočna jajca


Preden pa zaključiva to velikonočno številko mailinga, pa še malo o naših dragih jajcih. Najprej fotka mojstrovine moje sestre Tjaše, ki je pripravila tele minimalistične, meni neverjetno lepe pirhe. Tako enostavno, tako lepo! Včasih je enostavno najlepše. So ti všeč? Kakšna so bila pa tvoja jajca?


ZA OGLED
 KLIKNI SEM: Polnjena jajčka z avokadovo kremo


Preden pa resnično zaključiva, pa še en receptek polnjenih jajc. Ker jih nekaj še zagotovo imaš (če si jih imel/a te dni) in jih lahko pripraviš (uničiš) na še en nov način - s polnilom, pripravljenim z avokadom in to brez majoneze in dodatnih maščob. 

Recept: Polnjena jajca z avokadovo kremo >>


Sedaj pa pojdi počivat - ti prazniki so res naporni. Upam, da si jih preživel/a na čudovit način in da si v redu.

Do naslednjega slišanja ti želim, da se imaš fino in da, če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaš.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]