Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

Resnica te bo presenetila*

29.5.2017

Polpeti iz bučk in fete na solati z avokadovim prelivom

Živjo!

Spet je tisti čas, ko se ti s kuhinjske mize sredi Ljubljane (no, bolj z južnega dela prestolnice) oglašam z novicami iz Sit Fit kuhinje. Ko tole tipkam, sedim pol metra stran od Sit Fit kuhinje, kjer se je v zadnjih dveh tednih spet veliko packalo in kuhalo. Pa poglejva ...

Danes te obveščam o treh novih luštnih receptih, pa o novem blog zapisu o mini vrtu, ki se bohoti na mojem balkonu, na koncu pa ti pokažem še nekaj fotk jedi, ki (še) niso končale na #SitFitSi sajtu. Jap, če me spremljaš na Instagramu, lahko vidiš, kaj jaz ponavadi jem. Lej, mene bi zanimalo ... če pa tebe, se mi pa pridruži na Instagramu.

Na koncu uvoda pa še današnji izpostavljeni recept, ki so vegi polpetki z najbolj okusno avokadovo omako na svetu. Njam!

Izpostavljeni recept: Polpeti iz bučk in fete na solati z avokadovim prelivom >>

Novi recepti

Soba noodles solata z brokolijem, papriko in arašidovim prelivom


Kdo bi pašto?! Kdo bi špagete?! Kdo bi DOBRE špagete?! Po možnosti hladne, ki bodo pasali tudi v vročih dneh?! Če je odgovor jaz (torej ti, ki to bereš), potem klikni na link spodaj in si poglej recept. In obljubim, da ne izgleda le lepo, je tudi dobro. Odlično! Slastno! Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Soba noodles solata z brokolijem, papriko in arašidovim prelivom >>


Sočen jagnječji burger s tzatziki omako


Ti povem, kaj mora bit to poletje na tvoji mizi? (Če seveda ješ meso.) Tale burger! Ker je tako sočen, tako slasten, tako nepozabljiv! Najprej te navduši diiiišeč mesni polpetek, potem ne moreš verjet, da je bombetka lahko tako dobra, potem pa te začara še tzatziki omaka. Nikoli nikoli nikoli ne pozabiš tega burgerja. Lahko ga pripraviš tudi iz govedine in/ali svinjine. Recept je pripravljen v sodelovanju s Kotányi Slovenija.

Recept: Sočen jagnječji burger s tzatziki omako >>


XXL solata s popečenim tofujem in azijskim prelivom


Samo poglej si no ta krožnik. Te barve! Saj mi verjameš, če ti rečem, da so okusi na tem krožniku božanski, kajne? Polno zelenjave in to ne le solate, saj imava še kumare, pa papriko in avokado ter mlado čebulo. Potem pa ne smeva pozabit še na popečen tofu! Njam je! Na koncu pa še osvežujoč azijski preliv. Poleg še malo kruha in ta-da: čudovito kosilo za poletne dni! Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: XXL solata s popečenim tofujem in azijskim prelivom >> 

Novo na blogu: Mini vrt 2017 #1

Blog 055: Mini vrt 2017 #1

Tudi letos imam mini vrt na balkonu!

In če nimaš vrta, pa bi ga imel/a ter imaš balkon, kamor vsaj nekaj ur dnevno sije sonce, ga imaš lahko tudi ti. RES ni zakomplicirano, pa še čudovito je gledati, kako v nekaj, kar lahko poješ (za razliko od okrasnih rož) zraste pred tvojimi očmi. Le zalivati moraš. Kakšna na glas izrečena beseda (ja, sem ena izmed tistih, ki se pogovarja z rastlinami - živjo čudakinja!) pa tudi ne škoduje. Daj, pokukaj k meni na vrt!

Preberi (in si oglej) zapis o mini vrtu >>

Pridruži se mi na Instagramu

Sit Fit na Instagramu


Saj ne vem, če veš ... Naj ti zaupam. Ker sva prijatelja in si zaupava. Kajne? Torej, tukajle je resnica*. Ponavadi - in s tem mislim 99,99% časa - na blogu objavim jed, ki je nisem jedla na dan objave ... ponavadi niti v tistem tednu ne. *gulp* Jap, to je čista prava resnica. 

Resnica je taka, da večino časa jed pripravim in fotkam vsaj teden dni pred objavo. Velikokrat pa še kakšen dan več. Ja, je že res, da velikokrat zapis pripravim le en dan prej, ampak jem je pa takrat ne. Tako, to sem ti želela zaupati. Sva še prijatelja? 

In da končno pridem do bistva ... hotela sem ti zaupati, da velikokrat na Instagramu med Stories pa objavim jed, ki jo jem točno tisti dan. Včasih objavim še kakšno fotko jedi, ki bo objavljena na blogu enkrat zelo kmalu (khm - tretja na fotki zgoraj recimo). 

Ok, včasih, ko se mi fotkat pa res ne da ali pa jed ne izgleda niti približno fotograbilno, fotke zajtrka/kosila/večerje/malce ne objavim. Objavim pa velikokrat. Včasih celo kaj drugega in ne le, kaj jem!

IN da dokončam to misel, ki je sedaj pa reees že čisto preveč dolga ... če želiš spremljati kaj jem in počnem, me spremljaj na Instagramu. In pa če vidiš kaj in imaš kakšno vprašanje, pa valda vprašaj. Tam lahko pošlješ celo direktno sporočilo. 

Spremljaj me na Instagramu >>


Juhej! Pa sva prišla do konca. To je bil še eden čudovit, prečudovit, najbolj zanimiv mailing na svetu (ja ... sanjam pa lahko, ane?). Najlepša ti hvala, ker me spremljaš. Te cenim.

Imej en prečudovit dan - in dva tedna, dokler se spet ne bereva tu - in pazi nase. Če imaš kaj časa, pa kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]