Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

... pa pripravi kaj dobrega!

12.6.2017

KLIK ZA OGLED FOTKE (Na
 fotki: Burger s scufanim piščancem)

Živjo!

Danes bova tole opravila na hitro. Ker se počutim že zelo počitniško, ti pa najbrž tudi? Res že komaj čakam na bolj mirne, počitniške dneve. Pa čeprav bo čas za počivanje na vrsti šele čez nekaj tednov ...

So pa resnično dobrodošli tile poletni dnevi, kajne? Topli dnevi mi niso preveč všeč, ker nisem blazna ljubiteljica vročega, so mi pa ful všeč topli večeri. Ko se znoči, ko se hrup dneva umiri, ko je prijetno toplo za posedanje na balkonu s kozarcem vina in za nekajurno sprehajanje. Aah, rada imam poletje.

Ker pa je poletje čas piknikov, sem pripravila video recept za burger. Tak mičkeno nenavaden burger. S scufanim piščancem. Vse lahko pripraviš vnaprej, potem pa burger le sestaviš in postrežeš. Ful enostavno, pa taaaako dobro.

Izpostavljen recept: Burger s scufanim piščancem >>

Novi #SitFitSi recepti

KLIK ZA OGLED
 FOTKE (Na fotki: Hrustljavi čebulni obročki v pivskem testu)


Čebulni obročki! Ful se komplicirano sliši, ampak sploh ni. Pripraviš jih v dvajsetih minutah, potem pa v njih uživaš pet minut! Ha! Res gredo hitro. Ker so super odlično dobri. Pa hrustljavi. Pa fajn za pripravit, ko imaš družbo. In poleg paše ... ja, prav si uganil/a ... pivo. Njam! Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Hrustljavi čebulni obročki v pivskem testu >>


KLIK ZA OGLED FOTKE (Na fotki: Kokosove kroglice s temno čokolado)


A veš, da je vedno fajn imet na razpolago zdrave prigrizke? Tele kroglice so brez moke, brez jajc, brez mlečnih zadevc, brez sladkorja. Samo zdravje! Sestavine so kokos, kokosovo olje, temna čokolada in vanilijeva esenca ter sol. Za sladkobo poskrbi med. Čudovite so tele kroglice, ker so enogriznice (za en ugriz, seveda) in ravno prav mehke, da se ti ne drobijo med mlaskanjem. Res so fajn!

Recept: Kokosove kroglice s temno čokolado >> 


KLIK ZA OGLED FOTKE (Na fotki: Enostavna špargljeva pita)


Do konca junija imaš čas, da še uživaš v jedeh s šparglji (veliko receptov najdeš pod oznako #šparglji). Tale pita je ena taka super jed: je resnično enostavna za pripravit (če uporabiš Lidlovo že pripravljeno listnato testo pa sploh), pa še zdrava je. In takooo dobra. Lahko jo postrežeš za predjed, aperitiv ali glavno jed. Tudi pogreje se fino. Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Enostavna špargljeva pita >>

Nov video recept: Burger s scufanim piščancem

KLIK ZA OGLED
 FOTKE (Na fotki: Burger s scufanim piščancem)

Za pravo poletno uživancijo!

Priprava takega barvitega, zdravega in okusnega burgerja je ful enostavna. Piščančka lahko pripraviš vnaprej, ga pred postrežbo malo pogreješ in sestaviš v burger. Fuul je okusen! Potem pa se le umij okoli ust. ;)

Oglej si recept in video >>

KLIK ZA OGLED FOTKE (Na fotki: Burger s scufanim piščancem)

Nekaj utrinkov

KLIK ZA OGLED
 FOTKE (Na fotki: Utrinki zadnjih dveh tednov)


Nekaj luštnih utrinkov s preteklih dveh tednov bi delila s tabo zdajle. Prejšnji teden sem se imela super na obisku Dunaja. Z Domnom sva šla na koncert mojstra Hansa Zimmerja (filmski komponist, poznan po glasbi iz filmov Inception, Pirati s Karibov, Batman ...). Doživeti tako mojstrsko glasbo, glasbo, ki mi dela družbo ob pisanju tekstov, je doživetje življenja. Taki glasbeni mojstri so resnično impresivni! Dunaj pa sva malo tudi prehodila in uživala v njihovih parkih in zelenih površinah. Lepo je tam.

Sem pa uživala tudi v prvih češnjah letos, navdušeno grizla solato z vrta staršev, dobila sadike feferonov (hvala, Damjan!), šla na piknik in po mnogih letih jedla najboljše princeskine krofe v življenju. Pikniki so zakon.


Preden pa se poslovim, pa naj se še malo pohvalim. Sem namreč ponosna #vztrajam ambasadorka. V vseslovenskem gibanju skupaj delimo dobre in slabe trenutke v življenju, delimo pa jih z oznako #vztrajam. Pridruži se nam tudi ti!

Sedaj grem pa v skrinjo iskat sladoledne lučke, tebi pa želim čudovit dan. Se bereva spet čez dva tedna. Do takrat pa pazi nase, uživaj v skorajpoletju in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj.

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]