Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

... in ostali novi recepti

26.6.2017

KLIK ZA FOTKO: Solatni prelivi

Živjo!

Danes se ti reees na hitro oglašam z novostmi iz #SitFitSi kuhinje. Danes ti predstavljam tri luštne recepte, ki so odlični za prihajajoče poletne dni. Prvi je super party krožnik, drugi je paradižnikova salsa, ki je s tortilija čipsom fenomenalna, tretji recept pa je super hladna in osvežilna gaspačo juha, narejena iz rumenih češnjevih paradižnikov in koruze. Ja! Češnjevcev in koruze! Zveni noro, dobro je pa še bolj.

Preberi si (in si shrani!) tudi najnovejši blog zapis, v katerem sem združila same odlične solatne prelive. Prelive, ki so odlični za solate, ki so "samo" priloga, za solate, ki so glavne jedi in pa za pečeno zelenjavo, za čez riževe krožnike itd. Prelivi so odlični, raznoliki, barviti in super enostavni za pripravit.

Preberi si vse o solatnih prelivih >>

Novi recepti

KLIK ZA FOTKO: Party krožnik s tortilija čipsom, zelenjavo, paradižnikovo salso in humusom


Bi svojo družbo, prijatelje, družino in konec koncev le sebe postregel/a s čudovitim, kraljevskim krožnikom zelenjave, čipsom in dvema fantastičnima pomakama? Priprava je super hitra, izgleda pa tudi super, kajne? Na krožnik sicer lahko postaviš katero koli zelenjavo - izberi, kar ti je všeč. Pomaki lahko pripraviš vnaprej, zelenjavo pa prav tako. Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Party krožnik s tortilija čipsom, zelenjavo, paradižnikovo salso in humusom >>


KLIK ZA FOTKO: Rumena paradižnikovo-koruzna gaspačo juha


Poleti sicer pašejo zelenjavne juhce - vsaj jaz tako mislim, ker sem nora na juhe - a včasih je pa za njih res prevroče. Takrat si pripravi hladno gaspačo juho. Klasične so sicer pripravljene iz paradižnika in kumare, tokratna pa je pripravljena s češnjevimi paradižniki, rumeno papriko in koruzo. Odlična je! Za okras in hrustljavost sem naredila še salso iz redkvic in koruze, ki se odlično poda k juhci. Juha je odlična, pa še fajn osveži. Recept je pripravljen v sodelovanju s Luštom.

Recept: Rumena paradižnikovo-koruzna gaspačo juha >>


KLIK ZA FOTKO: Domača paradižnikova salsa


Ker je paradižnikova salsa TAKO ZELO dobra, si je zaslužila svojo samostojno objavo. Pozimi jo lahko pripraviš iz paradižnikovih pelatov, poleti pa ji lahko dodaš še nekaj svežih paradižnikov. Salsa se odlično ujema s tortilija čipsom in ti povem, da jo zmanjka v trenutku.

Recept: Domača paradižnikova salsa >>

Novo na blogu: Vse in še več o solatnih prelivih

Poletje je čas za solate ... in solatne prelive!

Dober solatni preliv je že pol uspeha do odlične solate. Pa naj bo to preliv za malo solato ali pa za solato, ki je glavna jed. Prelivi so pripravljeni iz samih dostopnih sestavin in večinoma v dobri minuti. Poigraj se z novimi okusi to poletje, super ti bo!

Preberi celoten zapis >>

KLIK ZA FOTKO: Solatni prelivi


Toliko imam za povedati danes. Upam, da se imaš lepo in da paziš nase. V teh vročih dnevih ne pozabi na veliko tekočine (voda je najboljša!), na senco in na sončno kremo. Če greš na sonce (če se le da, raje šele po četrti uri), pa nikar ne pozabi na pokrivalo. :)

Če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj, jaz pa se ti pred počitnicami in kratkim odmorom javim še enkrat. Lepo bodi!

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]