Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

... do septembra!

17.7.2017

KLIK ZA OGLED: Arašidova pita

Živjo!

Še zadnjič se ti javljam, preden grem na dopust! Ok, jaz grem na dopust le za deset minut, Sit Fit pa na daljšega. Z novimi recepti se bom javila spet konec avgusta, z novo mailing številko pa septembra.

Medtem pa ne bom počivala. No, malo že ... Torej, še vedno bom kuhala, ustvarjala in preizkušala nove recepte. Da bodo novi enako dobri ali pa še boljši od teh, ki jih imaš na razpolago sedaj.

Preden pa si pomagava v slovo, pa preveri še najnovejših pet receptov, si oglej video priprave arašidove pite in se prepričaj, da lahko to poletje pripraviš polno enih luštnih, enostavnih in dobrih jedi - recepti te čakajo.

V času dopusta bom še vedno (bolj ali manj) aktivna na družabnih omrežjih, mail bom tudi občasno preverjala, zato me lahko še vedno kontaktiraš, kaj vprašaš in pokomentiraš.

Želim ti čudovito poletje, pazi nase in na bližnje in se vidiva spet septembra.

Izpostavljen recept: Arašidova pita >>

Novi #SitFitSi recepti

KLIK ZA OGLED: Zvitki iz jajčevcev v sveži paradižnikovi omaki


Poletje na krožniku! Super okusna jed, ki jo lahko postrežeš s kruhom, na kuskusu, na kvinoji, na rižu in celo pašti. Čeprav priprava vzame nekaj časa, ti potem nikakor ne bo žal. Recept je pripravljen v sodelovanju z Lušt.

Recept: Zvitki iz jajčevcev v sveži paradižnikovi omaki >>


KLIK ZA OGLED: Poletni petminutni kruhki s skuto in češnjami


Sladice čez poletje? Seveda! Ampak to poletje NIKAR ne jej le sladoleda (čeprav si ga kar privošči). Ker je toooliko različnih možnosti! Tu je že ena: na popečen kruhek daj odišavljeno skuto, čez pa zmehčane česnje. Cheesecake s češnjami v petih minutah! Recept je pripravljen v sodelovanju s Kotányi Slovenija.

Recept: Poletni petminutni kruhki s skuto in češnjami >>


KLIK ZA OGLED: Veganski makarončki v "sirovi" omaki z dišavnim posipom


Kaj pa, če ti povem, da imam recept za makarončke v 100% veganski sirovi omaki? Ja? Ja! Ne potrebuješ nobenih čudnih nadomestov, le cvetačo, indijske oreščke, gorčico in sojino omako. Ful enostavno, pa tako dobro! Preslepiš tudi nevegane! Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Veganski makarončki v "sirovi" omaki z dišavnim posipom >>


KLIK ZA OGLED: Ribji takosi z breskvino salso


Nisem vedela, da sadje in ribica tako zelo pašeta skupaj! Čisto sem bila navdušena, ko sem ta recept prvič poizkusila in ti boš tudi. Izberi katero koli belo ribo, predlagam aljaškega polaka - je brez kosti, dokaj poceni, pa še super dobro nase navleče vse okuse. Recept je pripravljen v sodelovanju s Kotányi Slovenija.

Recept: Ribji takosi z breskvino salso >>


KLIK ZA OGLED: Nizkokalorični rezanci s piščančjo tikka masalo


Malo piščančjih jedi je boljših od piščančje tikke masale. Ta omaka je tako kremasta, tako dišeča in tako dooobra! Masalo pasto lahko pripraviš doma, potrebuješ le nekaj začimb (malo težje dosegljivi začimbi sta le kumin in garam masala - obe lahko naročiš prek spleta!). Tokrat tej omakci družbo delajo low carb špageti, pripravljeni iz konjak moke. Priprava je simpl: zelo dobro jih speri pod tekočo vodo in odcedi, kuhaj nekaj minut v vreli vodi, popraži na olju in umešaj v omako. Naročiš jih lahko tudi kar prek spleta. Recept je pripravljen v sodelovanju s Pajs brez obresti.

Recept: Nizkokalorični rezanci s piščančjo tikka masalo >>

Nov video recept: Arašidova pita

KLIK ZA OGLED: Arašidova pita

Sladica poletja!

Tole krasotico lahko pripraviš v nekaj minutah brez peke! Jo zamrzneš, narežeš na kose in imaš na razpolago čez celo poletje. Pa še dobra je (čeprav je presna)!

Oglej si recept in video >>

KLIK ZA OGLED: Arašidova pita

POLETJE: Jej dobro in raznoliko!

KLIK ZA OGLED: Poletni recepti


V kolaž sem zbrala le nekaj (32, natančneje) od 336 poletnih receptov, ki jih lahko najdeš na www.sitfit.si. Večino jedi lahko pripraviš zelo hitro in s sestavinami, ki jih lahko dobiš povsod. Na razpolago so ti recepti za jedi iz sezonskih sestavin in to za zajtrke, kosila in večerje. Seveda so vključene tudi sladice. Pa dober tek!

Poletni recepti >>


Se vidiva in bereva spet septembra! Do takrat pa lahko moje poletne dogodivščine spremljaš na InstagramuFacebooku in Twitterju

Hvala, ker me bereš. Sem te vesela! ♡

Do septembra,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]