Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

... ga spet lahko jem!*

23.10.2017

KLIK ZA FOTKO: Jabolčno-ovseni piškoti z arašidovo glazuro

Živjo!

Nov teden, nove dogodivščine! Tudi v kuhinji, upam. Zato te danes obveščam o treh novih receptih, ti pokažem, kako živalski - dobesedno! - je bil letos moj mini vrt in kje v Sloveniji lahko kooooončno dobiš islandski jogurt skyr.

Ker je jesen v polnem zamahu, pa te danes še enkrat spominjam na recept za odlične piškotke, ki so tako dobri, da jih raje naredi dvojno porcijo.

Izpostavljen recept: Jabolčno-ovseni piškoti z arašidovo glazuro >>

Novi recepti

KLIK ZA FOTKO: Bučna lazanja z ohrovtom


Lazanje do prejšnjega tedna nisem imela v #SitFitSi zbirki, zato je ta nekaj posebnega. Še več, ni običajna lazanja z mesom, bešamelom in paradižnikovo omako. Nope. Ta lazanja kriči jesen. Narejena je z bučnim pirejem, ohrovtom in skuto. Čeprav je posebna, je odlična! Recept je bil pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Bučna lazanja z ohrovtom >>


KLIK ZA FOTKO: Bananini paleo makarončki s popečenimi gobami


Letošnje vreme je bilo idealno za rast gob in zato ni odveč, da se moji zbirki receptov z gobami pridruži še en. Tokrat glavno vlogo igrajo gobe sirovke. Zanje sem prvič slišala letos in so res fajn (hvala Aleš). Seveda pa so v soncu žarometov tudi prav posebni makaroni - narejeni iz moke zelenih banan in so odlične #paleo testenine. Te makarončke in še več drugih, dobiš v spletni trgovini Pajs brez obresti

Recept: Bananini paleo makarončki s popečenimi gobami >>


KLIK ZA FOTKO: Kvinojin krožnik s pečeno čičeriko in paradižnikovim prelivom


Ko pride jesen in hladnejši dnevi in ko potrebuješ tople, dišeče in nasitne jedi, v glavno vlogo stopijo sestavljeni krožniki. Taki polni kvinoje, pečene čičerike, paradižnikovega preliva in osvežilne solate s fižolom. Bomba okusov in hranil! Recept je bil pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Kvinojin krožnik s pečeno čičeriko in paradižnikovim prelivom >>

Vrt 2017

KLIK ZA FOTKO: Mini vrt 2017

Pravi živalski fest!

Letošnji vrt je bil navkljub nekaj pridelka - poglej zgornjo fotko! - kar malo razočaranje. Nekaj rastlinic ni in ni hotelo rast, nekaj pa jih je vztrajno pocmokala živalska družba. Več fotk živalskega napada pa v blog zapisu.

Preberi celoten zapis >>

KLIK ZA FOTKO: Vrt 2017

Skyr* koooončno v Sloveniji! ♡

Islandski power jogurt je tu!

Islandski jogurt - že skoraj skuta - lahko po dooolgih letih spet jem. ♡ Pred leti sem ga odkrila na Islandiji in se takoj zaljubila. Je poln beljakovin, pridelan pa je na poseben islandski način. Od prejšnjega tedna ga lahko dobiš v večini Lidlovih trgovin, naj bi bil pa v redni prodaji. Juhu! In pozor, naslednji teden objavim recept, v katerem je statist tudi skyr.

Dobiš ga v Lidlu >>

KLIK ZA FOTKO: Skyr


Toliko za danes. Uživaj, če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj in se bereva spet čez dva tedna. ♡

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]