Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT

..., ker drugače ne verjameš!*

6.11.2017

KLIK ZA FOTKO: Pečen fižol s pivom

Živjo!

Hmmm, malo se pa že voha zima, kajne? Ohladitev + dež = dekca + fina hrana. Se tudi ti strinjaš s to enačbo? 

Danes imam zate štiri nove recepte. Domači musli oziroma granolo, ki je tko simpl, tko dobra in tko zdrava! Recept za domačo načo pomako, ki ti bo prišel prav vedno, ko dobiš družbo (ali pa, ko želiš razvajati le sebe!). Pečen sladek krompir z jajcem, ki je super za zajtrk ali večerjo. Ter nov video recept - pečen fižol s ... pazi to ... pivom! Njam.

Pečen fižol, ki mu za aromo in dodatno brco k okusu da pivo, je tudi današnji izpostavljeni recept. Kaj potrebuješ in kako ga narediš, si oglej tudi v video posnetku.

Izpostavljeni recept: Pečen fižol s pivom >>

Novi Sit Fit recepti

KLIK ZA FOTKO: Domača lešnikova granola


Saj vem, da obožuješ čokolino in kosmiče. Pa ješ tudi musli? Tudi če ne, mooooraš probat ta recept. Vsebuje same zdrave sestavine, pa še nasiti te! In okus - mmm, kako le ne bi bilo dobro, če pa imaš pražene lešnike, kokosove lističe in sladkobo od javorjevega sirupa! Postrežeš ga lahko s toplim ali hladnim mlekom in na grškem jogurtu ali skyru. Mmmm! Recept je pripravljen v sodelovanju s Kotányi Slovenija.

Recept: Domača lešnikova granola >>


KLIK ZA FOTKO: Domača sirova pomaka načo


Načo pomako seveda lahko tudi kupiš, a je domača boljša zate, pa še po okusu je boljša! Priprava ti bo vzela 10 minut, pa še tkooo simpl je. Jaz ponavadi uporabim cheddar sir, ti pa izberi svojega najljubšega topljivega. In kaj vanjo pomakat? Priporočam česnove kruhke - tako dobre, da bi morale bit prepovedane! Eh ne, saj ne, se hecam. Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Domača sirova pomaka načo >>


KLIK ZA FOTKO: Pečen sladek krompir z jajcem


Tole je tako hranljivo, da je skoraj nedojemljivo! Pečen sladek krompir ti bo taaaako všeč! Sploh, ker se nanj razlije topel rumenjak. Za kontro sladkobi pa malo rukole ali druge zelene solate (tudi vložene kisle kumarice preverjeno pašejo zraven). Pa tako na hitro vse skupaj spacaš! Res je fajn. Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Pečen sladek krompir z jajcem >>

Nov video recept: Pečen fižol s pivom*

Večino dela opravi pečica!

Najprej le popraži čebulo, naredi paradižnikovo omako, noter flikni fižol in hop v pečico. Poleg pa kruh ali pa riž ali pa pire krompir. Pa še zamrzneš lahko! Video recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Oglej si recept in video priprave >>

KLIK ZA FOTKO: Pečen fižol s pivom

Mango Cream Lindove čokoladke

Domen je spet doma!

In prinesel mi je darile. S potovanja po ZDA mi je Domen prinesel tudi mangove čokoladke. Tako dobre, da so zmanjkale v dveh (ok, enem) dnevu! Če pridejo kdaj v Slovenijo, jih moraš probat!

KLIK ZA FOTKO: Lind Mango čokoladke


Dovolj za danes. Bodi na toplem, uživaj v vsem, kar počneš in pazi nase. Če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj. Če skuhaš kak moj recept, ga pofotkaj in objavi na družabnih omrežjih in označi s #SitFitSi, me zanima! :)

Do naslednjič,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]