Če ne moreš prebrati tega sporočila, klikni tukaj 

FBTWYT


SREČNO IN SLASTNO 18!

29.12.2017

Koktejli

Živjo!

Danes pošiljam zadnje letošnje novice in sicer pregled najnovejših receptov, predloge za še bolj slasten praznični meni in še čestitko! Tri v enem!

Zadnjih šest #SitFitSi receptov je bilo prazničnih. Imamo hladno predjed, toplo predjed, glavno jed, prilogo glavni jedi in sladico. Za začetek praznovanja (in konec, kakor želiš) pa še tri koktejle. Vsi različni, vsi slastni.

V nadaljevanju pa lahko najdeš še dve ideji za na praznično mizo in to v video obliki! Poglej si, kako lahko pripraviš krompirjeve ježke in kako lahko pripraviš čudovito enostavno čokoladno mousse torto

Če pa si želiš gledati še več fotk hrane, pa si poglej zadnji letošnji blog zapis, v katerem predstavim 15 najbolj priljubljenih receptov v letu 2017 in pa 15 letošnjih receptov, ki so najbolj všeč meni.

Pa začniva! ♡

*... si lahko še izboljšaš. ;)

Novi #SitFitSi recepti

Zelenjavna pašteta

VIDEO RECEPT: Zelenjavna pašteta

Ne le, da je popolnoma slastna in popolnoma veganska, še priprava je enostavna! V hladilniku zdrži več kot teden, zato jo pripravi vnaprej. Je idealna hladna predjed! Video recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Poglej si recept in video priprave >>

Zelenjavna pašteta
Slastne v merloju poširane hruške z maskarpone kremo


Poglej si no, kako elegantno lahko izgleda tvoja slavnostna sladica! V rdečem vinu poširane hruške niso le lepe, so tudi nadvse slastne. Poleg lahko postrežeš z maskarpone kremo, hruške pa preliješ s kremastim in ravno prav sladkim sirupom. Izgleda že zapleteno, pa je daleč od tega! Pa še VSE lahko pripraviš vnaprej! Recept je pripravljen v sodelovanju s Kotányi Slovenija.

Recept: Slastne v merloju poširane hruške z maskarpone kremo >>

Koktejli


Koktejli so lahko tudi preprosto enostavni! Nič neznanih likerjev in ekstotičnih sokov, žganj in nevemšečesa ne potrebuješ. Lahko jih pripraviš iz poznanih in enostavno dostopnih sestavin. Ti trije so fenomenalni, všeč pa bodo tako bolj zahtevnim, kot manj zahtevnim pivcem. Imamo koktejle black velver, screwdriver in malinov bellini. Potrebuješ pa le tri vste alkohola: pivo, vodko in šampanjec. Recept je pripravljen v sodelovanju z Lidl Slovenija.

Recept: Čudovito enostavni praznični koktejli >>

Novo na blogu: Najbolj priljubljeni recepti leta 2017

Najboljših 30 receptov leta 2017: Petnajst mojih in petnajst tvojih

V en zapis sem strnila petnajst najbolj priljubljenih receptov leta 2017 in petnajst meni najbolj ljubih receptov. Prvih 15 glede na Googlovo analitiko, drugih 15 pa glede na moje srce.

Preberi si celoten zapis >>

Še dve ideji za na praznično mizo

Krompirjevi ježki


Poglej si video, kako lahko pripraviš te prisrčne krompirjeve ježke, ki bodo na tvoji praznični mizi 100% zasijali! Nič posebne opreme ne potrebuješ, le nož in žlico.

Poglej si minutni video in fotke recepta krompirjevih ježkov >>

Čudovito enostavna čokoladna mousse torta


Najbolj priljubljen recept leta si zasluži video in dobil ga je! V videu si poglej, kako lahko pripraviš najboljšo čokoladno mousse torto na svetu! Super enostavno je!

Poglej si minutni video in fotke recepta mousse torte >>


Karkoli že postaviš na praznično mizo in v svoj želodček, želim ti čudovit, zabaven in varen prehod v novo leto. Uživaj, pazi nase in na ljudi okoli sebe in se zabavaj. 

V letu 2018 pa ti želim zdravja, poguma, sreče in ogromno prijetnih trenutkov. In naj bo slastno!

Hvala, da si z mano in upam, da bo tako tudi naslednje leto. ♡

Do naslednjega leta,
Barbara

Če se resnično želiš odjaviti od Sit Fit sporočil, klikni tukaj

Sit Fit | [email protected]