|
|
| | |
Živjo!
Danes se ti oglašam
dan prej (v soboto), da ne bom težila na 1. november. In tokratna številka je res posebna, saj je že 13. Ja! Bravo ti in jaz! Uspelo nama je poslati (meni) in prebrati (tebi) že 13 številk Sit Fit
mailinga. Sem kar malo ponosna. Nate, da me spremljaš in želiš brati še naprej. Hvala. <3 Današnja številka je zelo zanimiva, z veliko fotkami, mojim komentarjem nedavnega sporočila Mednarodne
zdravstvene organizacije (WHO) in ostalih zanimivosti. In izpostavljeni recept? Tale rižota je čudovita jesenska poslastica in res bi se mi zdelo škoda, če je ne bi izpostavila in te navdušila za pripravo. Prepražene
gobice delajo čudovit kontrast kremasti rižoti - kar topi se ti v ustih. Mmm ...
| |
| | | |
Moram priznati,
da me presenečaš. Vsi, ki spremljate Sit Fit me presenečate! Čudoviti ste! Presenečena sem bila nad odzivom nad temle receptom, res! Jap, kombinacija sestavin je res fenomenalna, priprava enostavna,
ampak res nisem vedela, da imate tako radi polento. Res ste me super presenetili. Čudovito razvite brbončiče imate in res sem ponosna, da ste v moji družbi. <3 Jap, malo sem sentimentalna! :D Recept: Pečena polenta z gobami in špinačo >>
| |
| | |
Med vsemi mojimi
solatami je ta solata najbolj mačo solata. Vsebuje vse, kar imajo moški rade - pršut, parmezan, krutone IN kremast avokado. Vse zaokrožuje sladko-kiselkast preliv, ki je čudovit na tejle solati.
Oh ja, tudi jaz sem kar malo <3 v tole solato! Recept: Radič in rukola v solati s pečenim pršutom in krutoni >>
| |
| | | | |
Tale smuti je
trenutno moj najljubši smuti! <3 Čudovito kremast je zaradi avokada, fenomenalno barvo pa mu dajo borovnice. Čudovita novica - obe sestavini lahko zamrzneš in ko si zaželiš smutija - kar vsako
jutro, seveda ;) - sestavine le vzemi iz zamrzovalnika in ta-da, smuti je le še en miks stran. Njam! Recept: Smuti iz borovnic in avokada >>
| |
| |
| | |
Blog 019: Teden restavracij 2015 jesen: Valvas’or in JB restavracija
Številni, ki so prebrali mojo oceno
JB restavracije so bili presenečeni. Nad ponudbo sem bila presenečena tudi jaz. Vsi, ki so prebrali oceno Valvas'or restavracije so se z mano strinjali. Sedaj pa me zanima tudi tvoje mnenje. Preberi
oceni, si oglej fotografije in pokomentiraj prebrano.
Preberi celoten zapis >>
|
|
| | | | |
| | |
Jamie Oliver <3 OH
Jamie Oliver v svoji zadnji knjigi govori o superhrani, kjer predstavlja zdravo hrano. V dnevnih vlogih vidimo utrinke iz njegovega življenja, dotika pa se tudi tematike
iz svoje zadnje knjige. Tokrat govori o ogljikovih hidratih in pravi, da so v zmernih količinah in predvsem nepredelani, zdravi in ni potrebe, da bi se jim izogibali. Enako zagovarjam tudi sama. Poglej video in preveri, kaj pravi Jamie.
Poglej si video >>
|
|
| |
Zmernost ftw! Jap, še vedno in pravzaprav vedno bolj, zagovarjam zmernost. Tako mislim tudi o rdečem mesu in vsem predelanim mesninam, ki so zadnji
teden tarča vseh medijev. Mednarodna zdravstvena organizacija (WHO) je namreč prejšnji teden sporočila, da rdeče meso in predelane mesnine povečujejo tveganje za raka na debelem črevesu. Več si
preberi tukaj. Vendar pa vse ni tako hudo, kot se sliši. Tveganje
se poveča le, če uživamo to vrsto mesa redno vsak dan. In tu pride na vrsto moja filozofija - zmernost je vse! Če bomo rdeče meso in predelane mesnine jedli občasno in v zmernih količinah, ni strahu.
:) Enako mislijo tudi mnogi. Poslušaj podcast oddajo Bacon Bits podcasta
On the media, super podcasta o medijih in njihovemu poročanju.
| |
| | |
Za konec pa še
malo krompirjeve ljubezni :D. Zadnjič sem tegale našla v vreči
krompirja in res je čudovit. Mi ga bo kar škoda skuhati! Malo krompirjeve ljubezni pošiljam tudi tebi. :) <3 Lepo bodi in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj. :) Do naslednjič, Barbara
| |
|
|
|
|
|
|
|