|
|
| | |
Živjo!
Kako si? Ok?
Te zebe? Upam, da ne! :) Jaz? Jaz sem super, hvala. :p Današnja številka mailinga je kar bogata. Predstavim ti nove recepte in nov blog zapis. Malo se tudi pohvalim. :D Povabim te k poslušanju podcasta in ti sporočim
eno Sit Fit novost. Kaj čakaš, začni brat! :) Izpostavljeni recept: Brusketa s sušenimi paradižniki in kumaro >>
| |
| |
| | |
Priznanje strokovnjakov
Zelo mlad kuharski blog Sit Fit
se je uvrstil med najboljše kuharske bloge v Sloveniji! Juhu! :D Del ocene žirije: "Pohvalna je tudi
zmerna uporaba dekorativnih elementov oz. pritiklin, kar še pripomore k likovni čistosti fotografij, zaradi česar se opazovalčevo oko takoj ustavi na glavnem motivu fotografije - jedi."
Hvala!
:) *ponosna*
Preberi več >>
|
|
| | | |
Saj vem - kdo pri pravi pameti bi naredil kremno špinačo? TI! Vsa ta leta, ko je nisi jedel/la, si bil del zarote, ki pravi, da špinača ni dobra.
V to zaroto te je najbrž pahnila kuharica v vrtu, šoli ali pa kar lastna mati! Saj jim oprostim(0)! Tebe pa sedaj lepo lepo lepo prosim,
da poskusiš tole špinačo. Pripravi jo natančno po mojih navodilih in garantiram ti, da ti bo všeč. Če vanjo pomakaš tele mesne kroglice, pa pri sebi in meni dobiš še plus pike. Daj daj, pogumno! Recept: Mesne kroglice s kremno špinačo >>
| |
| | |
Ker so te palačinke tako zdrave (grški jogurt, polnozrnata moka, olivno olje, cimet, bučni pire), jih lahko brez slabe vesti preliješ z javorjevim
sirupom in gor flikneš še malo masla. Palačinke se tudi super odmrznejo, zato naredi več mase, palačinke speci, jih ohladi, potem pa odmrzni in pogrej. Božanske so! Recept: Bučne palačinke >>
| |
| | | |
| | |
Podcast z doc. dr. Mojco Korošec: Kako misliti hrano?
Domen je izvedel, kako se Slovenci prehranjujemo in kako o hrani razmišljamo ter o tem, kako brati nalepke na embalaži živil. Zagotovo ne veš vsega, zato poslušaj tudi ti.
Poslušaj podcast oddajo >>
|
|
| | | |
Na vrsti je vaja razmigajmo prste! Preskrolaj/podrsaj (joj, sorry za maličenje teh dveh besed!) na vrh tele številke mailinga, pa poglej, če vidiš
kaj novega. Seveda to velja le za "stare" (saj niste stari, super ste; mua!) naročnike. Kar daj. Bom počakala. *čakam* Ok, vidiš?
Seveda vidiš! *virtualna petka* Sit Fit je sedaj tudi na twitterju. Če imaš twitter, nas pofolovaj (spet ...) in spremljaj novosti. Kdaj pa kdaj bom objavila tudi kaj izza-ozadja. Objavljam tudi #ReceptDneva
- "stare" in nove recepte. ;) Pofolovaj nas: SitFitSi na twitterju >>
| |
| |
| | |
Blog 021: Praženje (in lupljenje) lešnikov – foto po korakih
Za vse, ki imate doma kupe neolupljenih lešnikov in za vse, ki kupujete neolupljene. Verjemi mi, da so sveže praženi lešniki nekaj najbolj dišečega na svetu. V blog
zapisu po fotkah pokažem proces od začetka do konca.
Preberi blog zapis >>
|
|
| |
Bravo! Uspelo ti je prebrati celotno 15. številko Sit Fit mailinga. Čestitam! In hvala. :) Se bereva spet čez dva tedna, medtem pa nas spremljaj na www, fb, tw, in ter pt in če imaš kaj časa, kaj dobrega skuhaj. Do naslednjič, Barbara *Seveda NE novo leto! Duh! Nismo še tam. Nismo!
| |
|
|
|
|
|
|
|