Politika zasebnosti spletnega mesta SitFit.si

Politika zasebnosti spletnega mesta SitFit.si

Spletno mesto Sit Fit, na katerem se trenutno nahajte, upravlja neprofitni zavod Inštitut Državljan D, ki je registriran na naslovu Knezov štradon 15, 1000 Ljubljana, Slovenija.

E-novičnik

Sit Fit e-novičnik je elektronsko sporočilo, ki ga na 14 dni pošljemo naročnikom, ki so se nanj naročili. Vsebuje novice in Sit Fit recepte ter ostalo vsebino, ki se nahaja na spletišču Sit Fit.

Za potrebe pošiljanja Sit Fit e-novičnika uporabljajmo kombinacijo vtičnika Knews ter strežnik za pošiljanje Mailgun.

Baza naročnikov na Sit Fit e-novičnik vsebuje poljubni identifikator posameznega naročnika, ki ga vnese naročnik sam ter njegov elektronski naslov.

Za vsakega naročnika v bazi beležimo naslednje informacije: vnešeni identifikator naročnika, elektronski naslov, podatek o odprtju posamezne izdaje novičnika in klike na posamezne povezave znotraj posamezne izdaje novičnika.

Ko se naročnik odjavi, se njegov e-naslov z vsemi informacijami v bazi hrani do naslednjega rednega izbrisa odjavljenih naslovov. Odjavljene naslove brišemo enkrat mesečno.

Baza se hrani na strežnikih, ki se fizično nahajajo na ozemlju republike Slovenije, med pošiljanjem pa se izvozi v Združene države Amerike, kjer domujejo strežniki storitve Mailgun.

E-obrazec

Na spletnem mestu se na vsaki podstrani nahaja obrazec za prijavo na e-novičnik. V obrazec uporabnik vnese poljubni identifikator in svoj elektronski naslov ter se s klikom na gumb prijavi na e-novičnik. Shranjeni podatki se izvozijo v Združene države Amerike, na strežnike storitve HubSpot.

Za vsakega naročnika v bazi beležimo naslednje informacije: vnešeni identifikator naročnika in elektronski naslov.

Elektronske naslove, vnešene v obrazec redno prenašamo v bazo naročnikov na e-novičnik, bazo e-obrazca pa enkrat mesečno pobrišemo.

Merjenje obiska spletnega mesta

Za merjenje obiska spletnega mesta Sit Fit uporabljamo orodje Google Analytics.

Sit Fit Newsletter

Naroči se na Sit Fit Newsletter in vsake dva tedna boš v svoj e-nabiralnik prejel/a nove ideje in nasvete za ustvarjanje v kuhiniji!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.